radhar Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Witam,przypadkowo znalazłem w sieci takie coś":http://www.youtube.com/watch?v=S56qbOTAyPE&feature=relatedCzy ktoś używał ten sprzęt, coś wiecie o nim więcej.Pozdr.radhar
XII Napisano 29 Wrzesień 2011 Napisano 29 Wrzesień 2011 No ciekawy sprzęt :) za jedyne 16-17k zł ;)Ciekawe czy skuteczny też w terenie czy tylko w testach ;)Zdrów!
jacho Napisano 29 Wrzesień 2011 Napisano 29 Wrzesień 2011 Przy takim tempie przemiatania nadaje się jedynie na śmietnik i do prac archeo, gdzie ryje się jak najdokładniej mały obszar terenu.
radhar Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Napisano 30 Wrzesień 2011 kol. Brzęcz...ale co Ty uważasz na temat tego sprzętu, cena powala drastycznie i czy jest odzwierciedleniem możliwości. Przypadkowo trafiłem na ten film, ale jednoczęśnie w necie tylko ta jedna firma to sprzedaje. Pozd.radhar
radhar Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Napisano 30 Wrzesień 2011 Widzę, że kol. jacho już dodał swoje 'trzy grosze' na Youtube'ie hehe :)
Brzęczyszczykiewicz Napisano 30 Wrzesień 2011 Napisano 30 Wrzesień 2011 Nic nie sądzę, bo nie interesowałem się ile to kosztuje. Oglądałem tylko filmik. I nawet nie chciało mi się wyciągnąć ręki żeby włączyć głośniki.Jeszcze raz polecam przetrawienie tematu na **************************************************************i przemyślenie sobie potem w ciszy i spokoju podobnych testów i wszelakich filmów z YT, których autorzy ie wiedzą co czynią" albo (w nielicznych przypadkach) robią to specjalnie żeby zmanipulować potencjalnego nabywcę. Bo przecież decyzja należy do klienta" i nikt za to nie ponosi odpowiedzialności.Na forum jest zakaz reklamowania innych serwisów internetowych - proszę przestrzegać regulaminu.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 15:41 30-09-2011
psioter5 Napisano 30 Wrzesień 2011 Napisano 30 Wrzesień 2011 fajnie wygląda taki komputer :) ale za ta kasę można mieć koparkę Waryński i wielką siatkę do przesiewania :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.