Skocz do zawartości

Czy ktoś używał?

radhar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
przypadkowo znalazłem w sieci takie coś":
http://www.youtube.com/watch?v=S56qbOTAyPE&feature=related
Czy ktoś używał ten sprzęt, coś wiecie o nim więcej.
Pozdr.
radhar
Napisano
No ciekawy sprzęt :) za jedyne 16-17k zł ;)
Ciekawe czy skuteczny też w terenie czy tylko w testach ;)

Zdrów!
Napisano
Przy takim tempie przemiatania nadaje się jedynie na śmietnik i do prac archeo, gdzie ryje się jak najdokładniej mały obszar terenu.
Napisano
kol. Brzęcz...
ale co Ty uważasz na temat tego sprzętu, cena powala drastycznie i czy jest odzwierciedleniem możliwości. Przypadkowo trafiłem na ten film, ale jednoczęśnie w necie tylko ta jedna firma to sprzedaje.
Pozd.
radhar
Napisano
Nic nie sądzę, bo nie interesowałem się ile to kosztuje. Oglądałem tylko filmik. I nawet nie chciało mi się wyciągnąć ręki żeby włączyć głośniki.
Jeszcze raz polecam przetrawienie tematu na **************************************************************
i przemyślenie sobie potem w ciszy i spokoju podobnych testów i wszelakich filmów z YT, których autorzy ie wiedzą co czynią" albo (w nielicznych przypadkach) robią to specjalnie żeby zmanipulować potencjalnego nabywcę. Bo przecież decyzja należy do klienta" i nikt za to nie ponosi odpowiedzialności.

Na forum jest zakaz reklamowania innych serwisów internetowych - proszę przestrzegać regulaminu.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 15:41 30-09-2011

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie