Skocz do zawartości

Czapka Chuck'a Testy

vvarg

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio popularna stała się w sieci ta reklamówka z udziałem tego jegomościa. Ale czy ktoś jeszcze zauważył w jakiej czapce on paraduje z tymi wypchanymi zwierzakami? Stany Zjednoczone to naprawdę olerancyjny" kraj. Pozdrawiam

Link:
http://www.youtube.com/watch?v=LJP1DphOWPs&feature=player_embedded

Dla tych co znają angielski:

Hi everyone! Thanks for buzz regarding the commercial, just wanted to address the pin on my hat. I’m part of the California historical group who does WW2 reenactments. I’m part of the US 2nd infantry division and I retrieved the pin in a battle against the 12th SS. I apologize if this offended anyone, hope you can enjoy the video for what it is.

Noooooooooooooope

Chuck”

Panie Zbyniek... to co piszesz w sposób paradoksalny opisuje
właśnie Ciebie i twój marny światopogląd oraz marne stereotypowe postrzeganie świata.Mam rodzinę w U.S.A i wcale nie są tacy jak myślisz a wręcz odwrotnie.
Zbyt wiele tv jak mniemam pozwala tylko kierować się takimi poglądami.

Szanowny kolego, poglądy swoje na większość spraw politycznych jak i stosunków międzynarodowych wykształciłem zdobywając wiedzę książkową- nie podręcznikową jak i doświadczenia pradziadów. W przeciwieństwie do części/większości adtolerancyjnych" mam swoje zdanie(oparte sensownymi argumentami) co do cwaniaków zza oceanu i nie tylko.
Proponuję zagłębić się w historię.

Mam rodzinę w U.S.A i wcale nie są tacy jak myślisz a wręcz odwrotnie."

Przypadek to nie zasada.

PS.
Może nie na temat ale warto wspomnieć.
Z moich obserwacji wynika, że adtolerancyjność" występuje tam gdzie rzeczywistość i historia ustąpiły miejsca propagandzie, którą wpajają ludziom na każdym kroku.

Sensowne argumenty? Jak,można argumentować obelżywe,poniżające człowieka teksty typuHamburgery"?Jakie doświadczenia pradziadów" dają Tobie prawo oceniać drugiego człowieka w taki sposób?
Propaganda? Czuje się jakby z tamtej strony był człowiek zdolny iść z bagnetem bo jemu historyczna racja każe... Człowieku historia to przeszłość...

Oj widzę panowie że mało studiowaliście historię narodu amerykańskiego i z jakich korzeni się wywodzi ten oto naród.Jak wam zapewne wiadomo Amerykę zamieszkiwali rdzenni mieszkańcy Indianie których Amerykanie można powiedzieć wytępili w 90% a resztki co się ostały osadzili w rezerwatach jak zwierzęta,mordowali dzieci kobiety starców bez skrupułów przypomina mi to działania nazistowskich Niemców.Więc wcale mnie nie dziwią występy owego jegomościa w czapce z trupią czaszką w jakiejś śmiesznej reklamie.Zdrów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie