vvarg Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Ostatnio popularna stała się w sieci ta reklamówka z udziałem tego jegomościa. Ale czy ktoś jeszcze zauważył w jakiej czapce on paraduje z tymi wypchanymi zwierzakami? Stany Zjednoczone to naprawdę olerancyjny" kraj. Pozdrawiam Link: http://www.youtube.com/watch?v=LJP1DphOWPs&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Skąd hamburger" może wiedzieć co to SS, WH, obozy itp. itd. jak nie tylko z podręcznika pisanego przez matoła, który Europę widzi jako jeden kraj sąsiadujący z ZSRR- inteligentniejszy powie Rosją. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Panowie zanim zaczniecie komentować zorientujcie się w temacie. Ten właśnie pan jest członkiem jednej z zachodnich grup rekonstrukcyjnych, a za wystąpienie w czapce dawno już przeprosił i powiedział, że nie miał na celu nikogo tym obrazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Dla tych co znają angielski:Hi everyone! Thanks for buzz regarding the commercial, just wanted to address the pin on my hat. I’m part of the California historical group who does WW2 reenactments. I’m part of the US 2nd infantry division and I retrieved the pin in a battle against the 12th SS. I apologize if this offended anyone, hope you can enjoy the video for what it is.NoooooooooooooopeChuck” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 http://www.wykop.pl/link/896261/chuck-testa-mc-hammer-remix/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Panie Zbyniek... to co piszesz w sposób paradoksalny opisuje właśnie Ciebie i twój marny światopogląd oraz marne stereotypowe postrzeganie świata.Mam rodzinę w U.S.A i wcale nie są tacy jak myślisz a wręcz odwrotnie.Zbyt wiele tv jak mniemam pozwala tylko kierować się takimi poglądami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Szanowny kolego, poglądy swoje na większość spraw politycznych jak i stosunków międzynarodowych wykształciłem zdobywając wiedzę książkową- nie podręcznikową jak i doświadczenia pradziadów. W przeciwieństwie do części/większości adtolerancyjnych" mam swoje zdanie(oparte sensownymi argumentami) co do cwaniaków zza oceanu i nie tylko.Proponuję zagłębić się w historię. Mam rodzinę w U.S.A i wcale nie są tacy jak myślisz a wręcz odwrotnie."Przypadek to nie zasada.PS.Może nie na temat ale warto wspomnieć.Z moich obserwacji wynika, że adtolerancyjność" występuje tam gdzie rzeczywistość i historia ustąpiły miejsca propagandzie, którą wpajają ludziom na każdym kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Sensowne argumenty? Jak,można argumentować obelżywe,poniżające człowieka teksty typuHamburgery"?Jakie doświadczenia pradziadów" dają Tobie prawo oceniać drugiego człowieka w taki sposób? Propaganda? Czuje się jakby z tamtej strony był człowiek zdolny iść z bagnetem bo jemu historyczna racja każe... Człowieku historia to przeszłość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Możliwe,iż twoja wiedza książkowa" była również pisana przezjakiegoś matoła" . Może ta wiedza jest dziedzictwem jakże cudownej minionej epoki PRL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 2 Październik 2011 Share Napisano 2 Październik 2011 Oj widzę panowie że mało studiowaliście historię narodu amerykańskiego i z jakich korzeni się wywodzi ten oto naród.Jak wam zapewne wiadomo Amerykę zamieszkiwali rdzenni mieszkańcy Indianie których Amerykanie można powiedzieć wytępili w 90% a resztki co się ostały osadzili w rezerwatach jak zwierzęta,mordowali dzieci kobiety starców bez skrupułów przypomina mi to działania nazistowskich Niemców.Więc wcale mnie nie dziwią występy owego jegomościa w czapce z trupią czaszką w jakiejś śmiesznej reklamie.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Październik 2011 Share Napisano 2 Październik 2011 Przecież to Twoje wielce cywilizowane korzenie europejskie tego dokonały,wstydzisz się?Analizujecie jak po szaleju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Październik 2011 Share Napisano 2 Październik 2011 Sam mam kilku znajomych Amerykanów i bynajmniej nie są idiotami, wręcz przeciwnie, nasz zawistny polski naród mógłby się od nich wiele nauczyć. W każdym kraju są przypadki idiotyzmu, trzeba jeszcze tylko wiedzieć z kim chce się rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Październik 2011 Share Napisano 2 Październik 2011 Dla teko też napisałem Przypadek to nie zasada." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 2 Październik 2011 Share Napisano 2 Październik 2011 noooop Chuck Testa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 a po za tym ty \\\\sie zbyniu nie tłumacz bo się tłumaczą winni (podobno) nie wiem jak to tam w twoich książkach pisali... PRL to w sumie miniona epoka ..,... e ee a masz muzyka podobno łagodzi obyczaje http://www.youtube.com/watch?v=qPYd7ZPnB9c&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Tomeczku słonko, pojęcia nie mam co to PRL. Urodziłem się już w wolnej Polsce.PS.A poza tym nie podoba mi się ta muzyka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.