venomm Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Napisano 24 Wrzesień 2011 Witam!Chciałem się dowidzieć ,od jakiej broni to mechanizm?
kloki Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Zdjęcie niewyraźne trochę i nie widać szczegółów, ale wygląda na austriackiego Mannlichera:http://www.militaryrifles.com/austria/88Mann.htmP.S.kol. karabin - osłona spustu to kabłąk - tak na przyszłość jakbyś chciał jeszcze kogoś nowego pouczyć.
kloki Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 a... i gdyby każdy się urodził z encyklopedią w głowie, to ten dział forum nie miałby sensu
karabin Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Że kabłąk to ja wiem ale kolega niekoniecznie. Co do encyklopedii to nie o nią chodzi a o podstawową minimalną wiedzę nt broni/amunicji której mimowolne znalezienie jest na stałe wpisane w to hobby.Myślę jednak że osłona spustu więcej powíe nowemu niż kabłąk.P.S.Czytać ze zrozumieniem-tak na przyszłość.
venomm Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Napisano 24 Wrzesień 2011 Witam!Chciałem się dowidzieć ,od jakiej broni to mechanizm?
Pytanie
venomm
Witam!
Chciałem się dowidzieć ,od jakiej broni to mechanizm?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.