mar02 Napisano 23 Wrzesień 2011 Autor Napisano 23 Wrzesień 2011 Witam Proszę o jakąś informację na temat tego przedmiotu.Mogę go zdobyć za ok 100zł Warto ?pozdrawiam
TheAdam1978A Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 Co chcesz wiedzieć o nim? Pistolet kapiszonowy, pewnie nie sygnowany.Jak sprawny to bierz go.
peterpan Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 też odradzam. Dlaczego? Nawet jak kurek działa, to strzelania z niego bym nie ryzykował. Jakaś siermiężna, chałupnicza produkcja bez sygnatur. Ani do użytku, ani na ścianę. Po prostu 100 zł wyrzucone w błoto. Zobacz na fora strzeleckie, oryginały niesprawne ale dużo większej urody, właśnie takie na ścianę kupisz za niewiele większą kwotę. Albo zapytaj sprzedawców na allegro, też miewają tańsze, w gorszej kondycji pistolety, których nie wystawiają.
TheAdam1978A Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 A to nie jest oryginał z epoki ??? Codziennie śledzę aukcje czarnoprochowców. Za byle kawałek złomu trzeba dać grubo ponad stówę. Nie wiem skąd kolego takie ceny bierzesz.
Cyrograf15 Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 Wygląda na orginał z przełomu XIX i XXw. Tani pistolet podróżny. Trzeba oczyścić i szukać sygnatur. 100zł to on jest wart, nawet jak się z tego strzelać nie da.Wojtek
torba5 Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 popularny w epoce pistolet podróżny,z wykręcaną wymienną lufą (były różne długości)okładziny już nie oryginalne ale wymienione w epoce,stan nie jest zły do doczyszczenia bez problemu,ta produkcja z tych tańszych dla gawiedzi co nie znaczy że nie warta 100 pln po wyczyszczeniu wymianie okładziń,będzie ladny pistolet,zamek jeśli nie sprawny łatwy do naprawy ,kominek jak zbity wymienisz na nowy kulą już nie strzeli ale samą przybitką i gazetami jak najbardziej,nie patrz na allegro popatrz na eguna tam wypicowane nie strzelające 100 euro potrafią iść także 100 pln to jest dobra cena pierdół nie sluchaj
Pytanie
mar02
Witam
Proszę o jakąś informację na temat tego przedmiotu.
Mogę go zdobyć za ok 100zł
Warto ?
pozdrawiam
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.