grzybo12 Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Napisano 14 Wrzesień 2011 witam. chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tego guziczka. z góry bardzo dziękuje
morro1980 Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Nam będzie ciężko z tego zdjęcia, ale Ty raczej dasz radę odczytać napis ?
grzybo12 Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Napisano 16 Wrzesień 2011 witam. z tego co odczytałem to jakiś reynolds i martins lane. i jeszcze jest LONDON
tyfus Napisano 16 Wrzesień 2011 Napisano 16 Wrzesień 2011 Firma Reynolds występuje w dwóch opcjach :Reynolds. J.W. Joseph William. 50 St. Martin’s Lane. London 1861-1870.Reynolds & Co. 50 St. Martin’s Lane. London. 1871-1873
tyfus Napisano 16 Wrzesień 2011 Napisano 16 Wrzesień 2011 grzybo12 - znalazłeś ten guzik ?Można wiedzieć gdzie ?
grzybo12 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Napisano 17 Wrzesień 2011 witam. dzięki za odpowiedzi. tak, znalazłem ten guzik, województwo mazowieckie, a co tam tyfus?
tyfus Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 ściemniasz kolego, czyli mówisz nieprawdę :)
jarzabek Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 kolega grzybo12 chyba dał drapaka przestraszony zarzutami tyfusastrach sie baćtyfus w czym kłamie grzybo ?
grzybo12 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Napisano 17 Wrzesień 2011 heh, a jednak nie, tamta fota z neta, a teraz proszę zdjęcia mojego guzika. jeszcze jakiś problem?
grzybo12 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Napisano 17 Wrzesień 2011 macie jeszcze jedną żeby nie było. no chyba że jeszcze chcecie? tyfus, chcesz coś jeszcze dodać?
tyfus Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 nie wiedziałem, że woj. mazowieckie jest częścią hrabstwa Surrey w Anglii, a dokładnie :Region: South East LondonHrabstwo: SurreyDzielnica: Mole DolinaParafia: DorkingKolejne info odnośnie guzika :Guzik liberyjny, stop miedzi posrebrzany, z herbem rodziny Farrar z Abinger Hall w hrabstwie Surrey. Producentem jest Reynolds & Co, 50 St Martin Lane w Londynie.Datowanie : 1871-1873.Jest o wiele więcej informacji o tym guziku - praktycznie sekcję zwłok mu zrobiono - czysty profesjonalizm w angielskim stylu.Skąd to wiem ? Ano stąd :http://finds.org.uk/database/artefacts/record/id/407297grzybo12 - wstawiłeś nie swoją fotkę (mozna porównać, są identyczne), nie podałeś linku, nie podałeś informacji, że znalazłeś podobny i na przykład nie dysponujesz w tej chwili zdjęciami.Wprowadzasz w błąd i rżniesz głupa - prosisz o ID czegoś co Angole dawno już bardzo dokładnie zidentyfikowali - wystarczy sobie przetłumaczyć dokładniej lub mniej dokładnie.Teraz przyznajesz się, że zdjęcie z netu i wstawiasz swoje - dla mnie nic to nie zmienia.Zadrwiłeś sobie z Użytkowników Forum - a to nieładnie.masz coś do dodania ?
jarzabek Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 ciekawe czy kolega cwaniaczek-grzybo12 słyszał o prawach autorskich ?żeś pojechał grzyb po bandzie
grzybo12 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Napisano 17 Wrzesień 2011 wiesz co, czy te czy tamte zdjęcie, przedstawia to samo, nikt ci nie kazał wnikać skąd zdjęcie, chciałem informacji na temat guzika a nie na temat zdjęcia skąd jest itd. to właśnie tak jest jak tacy jak ty nie mają zajęcia, i szukają dziury w całym , krótko mówiąc z igły robią widły. tyle mam do dodania!
jarzabek Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 grzybo więcej pokoryzdjęcia są identyczne i faktycznie żeś ja bezczelnie skopiował żnąc głupa", ze nie wiesz co to jest.na tej angielskiej stronie jest wszystko o tym guziku.tyfus udowodnił ci to, jesteś bezczelny ! ikt ci nie kazał wnikać skąd zdjęcie" jaja sobie robisz ? popełniasz plagiat i jeszcze sie rzucasz ? o właśnie tak jest jak tacy jak ty nie mają zajęcia" główka cię nie boli czasem ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.