Skocz do zawartości

guzik

grzybo12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Firma Reynolds występuje w dwóch opcjach :

Reynolds. J.W. Joseph William. 50 St. Martin’s Lane. London 1861-1870.

Reynolds & Co. 50 St. Martin’s Lane. London. 1871-1873
Napisano
nie wiedziałem, że woj. mazowieckie jest częścią hrabstwa Surrey w Anglii, a dokładnie :

Region: South East London
Hrabstwo: Surrey
Dzielnica: Mole Dolina
Parafia: Dorking

Kolejne info odnośnie guzika :

Guzik liberyjny, stop miedzi posrebrzany, z herbem rodziny Farrar z Abinger Hall w hrabstwie Surrey. Producentem jest Reynolds & Co, 50 St Martin Lane w Londynie.
Datowanie : 1871-1873.

Jest o wiele więcej informacji o tym guziku - praktycznie sekcję zwłok mu zrobiono - czysty profesjonalizm w angielskim stylu.

Skąd to wiem ? Ano stąd :

http://finds.org.uk/database/artefacts/record/id/407297

grzybo12 - wstawiłeś nie swoją fotkę (mozna porównać, są identyczne), nie podałeś linku, nie podałeś informacji, że znalazłeś podobny i na przykład nie dysponujesz w tej chwili zdjęciami.

Wprowadzasz w błąd i rżniesz głupa - prosisz o ID czegoś co Angole dawno już bardzo dokładnie zidentyfikowali - wystarczy sobie przetłumaczyć dokładniej lub mniej dokładnie.

Teraz przyznajesz się, że zdjęcie z netu i wstawiasz swoje - dla mnie nic to nie zmienia.

Zadrwiłeś sobie z Użytkowników Forum - a to nieładnie.

masz coś do dodania ?
Napisano
wiesz co, czy te czy tamte zdjęcie, przedstawia to samo, nikt ci nie kazał wnikać skąd zdjęcie, chciałem informacji na temat guzika a nie na temat zdjęcia skąd jest itd. to właśnie tak jest jak tacy jak ty nie mają zajęcia, i szukają dziury w całym , krótko mówiąc z igły robią widły. tyle mam do dodania!
Napisano
grzybo więcej pokory

zdjęcia są identyczne i faktycznie żeś ja bezczelnie skopiował żnąc głupa", ze nie wiesz co to jest.
na tej angielskiej stronie jest wszystko o tym guziku.

tyfus udowodnił ci to, jesteś bezczelny !

ikt ci nie kazał wnikać skąd zdjęcie" jaja sobie robisz ? popełniasz plagiat i jeszcze sie rzucasz ?

o właśnie tak jest jak tacy jak ty nie mają zajęcia" główka cię nie boli czasem ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie