Stizek Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 z tego co obserwuje to i tak Vojtaz zasługuje na medal bo zabiera kupę ludu na miejscówki gdzie wyciągają odznaki i inne fanty a przecież zawsze mógłby robić je sam? to jest chłop który patrzy czysto hobbystycznie a nie na zarobek.Ważne być cierpliwym i wytrwałym a las coś ci w końcu w zamian odda.szacunek dla takich ludzi pozdrawiam vojtaz...
pawel888 Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Nauczka dla innych i potwierdzenie starego przysłowia- kto ma miękkie serce..." O chamstwie i braku szacunku do kolegów ziarnoo nie wspomnę, szkoda że są wśród poszukiwaczy takie pasożyty. Coby nie był to taki całkowity offtop to pogratuluję blaszki kolegi ALG, ciekawa jest nadbita grupa krwi na runy, gratulacje!
lysytyp Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 cyt o jest chłop który patrzy czysto hobbystycznie a nie na zarobek"w przypadku Wojtka wszystko co znajdzie to sprzedaje no prawie wszystko ,ale nie w tym rzecz, w postępowaniu Wojtka chodzi o to że, mając tyle terenu do ogarnięcia zabiera grupę ludzi i oni w większej ilości sprawdzają teren ,jak jest warto to się wraca w to miejsce, a jak nie to odpuszcza i po to do Wojtka ściąga tyle ludu. Na jego miejscu robiłbym podobnie bo samemu sprawdzić tyle hektarów to nie możliwe , kto był ten wie o co chodzi.A fanty... byłem 5 razy w Czechach i mam 1 JEDEN fant warty tego wszystkiego (klamra HJ) i kupę złomu.
vojtaz2 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Witam. Dziękuję Wam Odkrywcy za to że duża część z Was stanęła w obronie mojej osoby, cieszę się że macie takie same podejście do poszukiwań jak ja. Dla mnie i jak dla Was jest to dobra zabawa i mile spędzony czas. Chętnie się dzielę miejscami bo bardziej mi zależy na poznaniu tylu fajnych ludzi jak Wy. Nikogo nigdy nie namawiałem na przyjazd do mnie, zawszę sami dobrowolnie się zgłaszacie, np. ziarnoo. co do tej osoby to ostatnio zrobił taki numer że bez informowania, przyjechał do kolegi Kazika i w nocy dobijał się do jego mieszkania. Jest też tak że jeździmy na nowe miejsca gdzie nigdy nie byłem. Na niedzielę planuję też nowe miejsce:) oczywiście wg. opowieści i książek. A ci którzy mają żal do mnie, to niech idą na ryby:) raz się złowi raz nie:) A teraz wracamy totalnie do tematu. na fotce wczorajsza akcja polsko czeska. wydobywanie wojskowego złomu
vojtaz2 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Okazało się że na dnie dołu były nakładki na gąsienice do RSO, ale że były w fatalnym stanie, pogięte i zżarte na wylot, to zostawiliśmy je Czechowi, na złom:)
vojtaz2 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Jak widać trzymamy się blisko domostw i dróg
vojtaz2 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Miejscowy co mieszkał obok zawołał nas i dał kolegom monety które znalazł przy remoncie domu. same 10 feningówki
vojtaz2 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 sami zobaczcie co było. filmik: http://www.youtube.com/watch?v=U4qePLbpT2g&feature=channel_video_title
tyfus Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisano 26 Wrzesień 2011 voytaz2, cyt. :Nikogo nigdy nie namawiałem na przyjazd do mnie ..."jak to nie ? mnie namawiałeś. Obiecałeś mi Tygrysa :))-pozdro-
vojtaz2 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Kolego Tyfus namawiałem i obiecałem dwa tygryski, no wiesz w parze raźniej :) A nie chciałbyś Rysia? pełno tego biega po Czechach :)
AoT_Hunter_PL Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisano 26 Wrzesień 2011 Siema koledzy kiedy kopaliście teraz na weekend.
medvil Napisano 28 Wrzesień 2011 Napisano 28 Wrzesień 2011 topotek prawdopodobnie strażacki jest na idno i jeszcze był depozyt ale niestety były tylko szmatypozdro dla ekipy
vojtaz2 Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 Dziś 1,5 godziny w polu, jutro przeryje je dokładnie bo dziś miałem wyjazd rodzinny :)
vojtaz2 Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 Ostatnia fotka. szkoda jednego sreberka:( cóż jutro będzie więcej fantów, posiedzę 10 godzin w terenie :)
vojtaz2 Napisano 3 Październik 2011 Autor Napisano 3 Październik 2011 Mała przerwa na śniadanie w domku i zaraz ruszam dalej, trafiłem chyba grosza praskiego z przyklejoną monetą do niego. myślałem że jakieś odznaczenie znalazłem z kawałkiem mocowania
vojtaz2 Napisano 3 Październik 2011 Autor Napisano 3 Październik 2011 pomoczę zobaczę co to jest i jadę dalej w CZ. p.s nie śledzić mnie tylko się zgłaszać pojedziemy razem :)
max.p Napisano 3 Październik 2011 Napisano 3 Październik 2011 hej vojtaz2 na zdjęciu 2011-10-02 20:47:23 jest magazynek czy mi się tylko wydaje?
zbyniek Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 Wojtek, fajne macie filmy, a głos masz podobny do tego z kabaretu Neonówka, do tego co diabła odgrywa w odcinku Niebo :) pozdr
vojtaz2 Napisano 8 Październik 2011 Autor Napisano 8 Październik 2011 Dziś diabełek Kazik pokazał rogi na polu i trafił blaszkę ( jest w id) Ja kupę śmieci dziś, jutro poprawię teren :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.