sonicsquad Napisano 3 Wrzesień 2011 Autor Napisano 3 Wrzesień 2011 Witam. W programach graficznych siedzę już od ładnych 9 lat, lecz dopiero teraz wpadłem na pomysł żeby przywrócić paru czarno-białym zdjęciom kolory. Wiem z wyszukiwarki, że paru kolegów zajmowało się takimi rzeczami, więc pytanie do nich ale i nie tylko. Czy z kolorami na tym zdjęciu nie przesadziłem?
sonicsquad Napisano 3 Wrzesień 2011 Autor Napisano 3 Wrzesień 2011 Może ktoś z was chciałby wkleić efekt swojej pracy. Pozdrawiam.
michal1514 Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Ładnie, ładnie :)Chociaż to ostatnie z bunkrem wygląda bardziej jak screen z gry :D.
Nadwojciech Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Sonicsquad,nie wiesz może co to za sokół Stalina"?
Nadwojciech Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Spasiba tow Vis,nie myślałem że z Was taki lotćik. :)
sonicsquad Napisano 4 Wrzesień 2011 Autor Napisano 4 Wrzesień 2011 Ładna fotka - kadr zdaje się filmu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.