lukasz0093 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Witam , posiadam już wykrywacz Proton" ale jak wiadomo jest to typowy PI , odkryłem ciekawe miejsce z walk carskich . Wychodziły tam stalowe klamerki sprzączki saperki itp... Od dziecka interesowałem się wojnami , bardziej tą IWŚ, a na moich terenach (suwalszczyzna) jak wiadomo sporo się działo. Potrzebuję wykrywacza na kolor, takiego wmiare przyzwoitego a nie jakiś pierwszy lepszy. Czy dostane taki za 300-400zł? Jak tak to jaki polecacie? I czy wykrywacz na kolor ma podobny zasięg jak te PI czy wykrywki na kolor łapią tylko te rzeczy co zalegają płytko w glebie? Co polecacie? I w jakiej cenie ? Bo wolę dołożyć trochę wiecej pieniędzy i kupić już coś lepszego niż jakiś pseudo wykrywacz? Kopię już z rok więc myślę że okres początkującego poszukiwacza mam za sobą. A więc czekam na propozycję. Pozdrawiam
BRAT_MIH Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nie pierwszy lepszy i za 300 zł. Zapomnij.
morfeusz27 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Minimum coś typu Ace 250, Cibola lub na kolor Minelab Sovereign GT
BRAT_MIH Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Morfeusz chłopie czy Ty jesteś zdrowy na umyśle ? Rzucasz odpowiedź typu minimum Ace ( tu się zgodzę) ,ale skąd do minimum Cibola (1500 zł) lub na kolor GT za 3300 zł ??? Lukasz na allegro masz Ace 150 za jakieś 550 zł nowy i to jest minimum. Jest kilka używanych na aukcjach widzę aktualnie, możesz powalczyć. Poza tym poczytaj chociaż trochę.http://www.youtube.com/watch?v=uqvrdaZC2-4
sebo_sek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Przedział cenowy od 800 do 3500. To nie jest kwestia który najlepszy? Z tych to GT, ale jak chcesz przyoszczędzić to ACE. Cibola ma taki mankament, że jest jednotonowa i musisz kopać wszystko co masz pod cewką. Oczywiście możesz podbić dyskryminację, ale możesz tracić fajne fanty.A GT jest drogi, nawet używka to koszt 3xACE.
lukasz0093 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 ok dzięki za odpowiedzi, ACE 250 trochę drogi;/ Póki co nie stać mnie na takie sprzęty, w dodatku jeszcze się uczę. Póki co muszę chodzić z Protonem .
Rujewit Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ace jak najbardziej ale w tej cenie mozna na alledzro kupic Solarke Rutus'a (oczywiscie uzywke). Sprzet wmiare uniwersalny no i zasieg wiekszy :-)
wclan Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 kolego , ace 250 możesz kupić za 600zl na all..... , jeśli masz już 400 dopłać 200 i będziesz zadowolony , a informacji o tym wykrywaczu znajdziesz na forum całą masę , pzdr.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.