lukasz0093 Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Napisano 1 Wrzesień 2011 Witam , posiadam już wykrywacz Proton" ale jak wiadomo jest to typowy PI , odkryłem ciekawe miejsce z walk carskich . Wychodziły tam stalowe klamerki sprzączki saperki itp... Od dziecka interesowałem się wojnami , bardziej tą IWŚ, a na moich terenach (suwalszczyzna) jak wiadomo sporo się działo. Potrzebuję wykrywacza na kolor, takiego wmiare przyzwoitego a nie jakiś pierwszy lepszy. Czy dostane taki za 300-400zł? Jak tak to jaki polecacie? I czy wykrywacz na kolor ma podobny zasięg jak te PI czy wykrywki na kolor łapią tylko te rzeczy co zalegają płytko w glebie? Co polecacie? I w jakiej cenie ? Bo wolę dołożyć trochę wiecej pieniędzy i kupić już coś lepszego niż jakiś pseudo wykrywacz? Kopię już z rok więc myślę że okres początkującego poszukiwacza mam za sobą. A więc czekam na propozycję. Pozdrawiam
BRAT_MIH Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Nie pierwszy lepszy i za 300 zł. Zapomnij.
morfeusz27 Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Minimum coś typu Ace 250, Cibola lub na kolor Minelab Sovereign GT
BRAT_MIH Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Morfeusz chłopie czy Ty jesteś zdrowy na umyśle ? Rzucasz odpowiedź typu minimum Ace ( tu się zgodzę) ,ale skąd do minimum Cibola (1500 zł) lub na kolor GT za 3300 zł ??? Lukasz na allegro masz Ace 150 za jakieś 550 zł nowy i to jest minimum. Jest kilka używanych na aukcjach widzę aktualnie, możesz powalczyć. Poza tym poczytaj chociaż trochę.http://www.youtube.com/watch?v=uqvrdaZC2-4
sebo_sek Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Przedział cenowy od 800 do 3500. To nie jest kwestia który najlepszy? Z tych to GT, ale jak chcesz przyoszczędzić to ACE. Cibola ma taki mankament, że jest jednotonowa i musisz kopać wszystko co masz pod cewką. Oczywiście możesz podbić dyskryminację, ale możesz tracić fajne fanty.A GT jest drogi, nawet używka to koszt 3xACE.
lukasz0093 Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Napisano 1 Wrzesień 2011 ok dzięki za odpowiedzi, ACE 250 trochę drogi;/ Póki co nie stać mnie na takie sprzęty, w dodatku jeszcze się uczę. Póki co muszę chodzić z Protonem .
Rujewit Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Ace jak najbardziej ale w tej cenie mozna na alledzro kupic Solarke Rutus'a (oczywiscie uzywke). Sprzet wmiare uniwersalny no i zasieg wiekszy :-)
wclan Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 kolego , ace 250 możesz kupić za 600zl na all..... , jeśli masz już 400 dopłać 200 i będziesz zadowolony , a informacji o tym wykrywaczu znajdziesz na forum całą masę , pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.