kokodzambo007 Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Koledzy a czy moge chodzic z wykrywaczem po plaży w Angli?
woytas Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Skorzystaj z naszej forumowej wyszukiwarki - było kilka razy na ten temat
pepekevo Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 dobrze mówisz karabin u nas lepiej niech gnije niż wykopać
Cpt.Nemo Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 O ile posiadasz zgode wlasciciela terenu :)
Cpt.Nemo Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Zreszta w Polsce tez jak najbardziej mozna chodzic z wykrywaczem po plazy :)
zbyniek Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 I nie tylko po plaży... po stanowiskach bynajmniej. pozdr
FestungGlogau Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Witam Możesz bez żadnych zezwoleń szukać na wszystkich plażach należących do państwa. Jeśli chcesz szukać na prywatnych np: należących do hotelu spytaj się właściciela i tez napewno ci pozwoli. Pozdrawiam FG
heniek1978 Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Pewnie że można ja byłem ostatnio w Krynicy Morskiej i bez żadnych przeszkód mozna pośmigac.Żecz jasna panowie nie między kocykami bo to często rozprasza sygnały a fanty leżą nago.Pozdro.
VanWorden Napisano 6 Wrzesień 2011 Napisano 6 Wrzesień 2011 kokodzambo007 - niestety sprawa nie jest taka prosta. Po większości plaż można chodzić, ale trzeba zwracać uwagę na lokalne przepisy bo niektóre plaże mają zakaz. Na terenach przybrzeżnych należących do korony należy wystąpić o specjalne pozwolenie. Procedura jest bardzo prosta i została przeze mnie szczegółowo opisana w dziale Wyspy Skarbów - Poszukiwania w Wielkiej Brytanii/Prawo i Pozwolenia" na forum Thesaurus (ze względu na spamerów i próby włamań obowiązuje rejestracja). PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.