dunaj65 Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Witam.Trafił mi się otakie gogle wyglądają na niemieckie Luftwaffe, ale mają inne zapięcie gumy i sygnowanie na gumach wokół okularów „ZMO”.Czy to są Niemieckie gogle czy jakaś powojenna produkcja dla bratnich krajów?Pozdrawiam dunaj65
dunaj65 Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Witam.Trafił mi się otakie gogle wyglądają na niemieckie Luftwaffe, ale mają inne zapięcie gumy i sygnowanie na gumach wokół okularów „ZMO”.Czy to są Niemieckie gogle czy jakaś powojenna produkcja dla bratnich krajów?Pozdrawiam dunaj65
dunaj65 Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 „SZMO” co to oznacza i jaki to mniej więcej rocznik.
dunaj65 Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Czy koledzy są w stanie mi pomóc ???
karabin Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Zapięcie jak w ruskich które posiadam,co do samych gogli to nie mam pojęcia.
Robert Szczepaniak Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 SZMO - Śląskie Zakłady Mechaniczno-Optyczne.
Pytanie
dunaj65
Witam.
Trafił mi się otakie gogle wyglądają na niemieckie Luftwaffe, ale mają inne zapięcie gumy i sygnowanie na gumach wokół okularów „ZMO”.
Czy to są Niemieckie gogle czy jakaś powojenna produkcja dla bratnich krajów?
Pozdrawiam dunaj65
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.