coe Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2011 Emisja 2 września w Zone Europa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Fajny film,szczególnie mi się podoba scena ataku na niemieckie bombowce. :) Właśnie,a jakie to były maszyny? Gotha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 A mnie się ten film nie podobał za bardzo. Nie przepadam za takimi filmami, ale jak ktoś chce to niech patrzy, bo ten da się znieść. Osobiście wolę coś w stylu Talvisota albo Tali-Ihantala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Też wolę Wojnę zimową" (Leży u mnie na półce) ale jak nie masz zboczenia lotniczego" to nie zrozumiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.