tartaken Napisano 25 Sierpień 2011 Autor Napisano 25 Sierpień 2011 witam,szukam osoby, która podjęła by się odszukania w CAW akt personalnych żołnierza września 1939r.Znane mi są podstawowe dane tj. imię, nazwisko, data urodzenia, PP, data śmierci(zgina nad Bzura).Chodzi mi o odnalezienie numer ewidencyjnego, PKU,oraz wszelkich innych dostępnych informacji o żołnierzu.zainteresowanych lub i tych co mogli by coś podpowiedzieć czy pomoc proszę o kontakt.PozdrawiamAndrzej
dudzin Napisano 26 Sierpień 2011 Napisano 26 Sierpień 2011 Chwilowo możesz sobie temat odpuścić, gdyż CAW w związku z rozbudową jest zamknięte do odwołania.
Ostoja Napisano 19 Listopad 2013 Napisano 19 Listopad 2013 Czy od momentu zamknięcia CAW, ktoś z Was mimo to próbował realizować jakieś kwerendy? Na innym forum przeczytałem, że jakiś pan uzyskał w lipcu br. informacje w formie kserokopii dokumentów za pobraniem pocztowym.Niby zamknięte ale czy dla wszystkich? Nie uważacie, że zamknięcie na ponad 3 lata archiwum to zdecydowane przegięcie? Jak ktoś rozpoczął prace magisterskie, doktorskie a ma niezrealizowane kwerendy to jest w dużym kłopocie bo terminy gonią....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.