maus Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2011 Mam takie małe zapytanie.CZy sa jakieś GRH w kujawsko-pomorskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Jest Viking w Toruniu, GRH Poland w Bydgoszczy i Stowarzyszenie Twierdza Chełmno. Pewnie by się jeszcze znalazło ale z tymi mam blisko a poza tym wiem, że jest jakiś odłam w kuj-pom AA7.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Takie małe sprostowanie.GRH Wiking przez W nie przez V :)PozdrawiamFranzGRH WIKING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Sorki za literówkę ale znany serwis z wykrywkami mi się utrwalił we łbie:D Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartlomiej Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Niedaleko kujawsko-pomorskiego jest jeszcze SRH Marienburg, i wiem że w Bydgoszczy jest jedna osoba z GRH Pionierów 40pp Dzieci Lwowskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Bydgoszcz to także SRH Nordland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi.ko Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Są i ułani i piechota (zarówno II RP jak i PSZ/LWP) - wiele osób z różnych grup (także średniowiecznych) zrzesza Stowarzyszenie Miłośników Historii i Oręża. Spotykają się raz w miesiącu w budynku KS Gwiazda. Info szukaj na: http://tinyurl.com/SMHiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platan 1 Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 Jeśli mogę dodać,jest grupa co prawda nie z kuj-pom.ale całkiem niedaleko z zachodniego Mazowsza.GRH WeichselPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi.ko Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 a mówiąc o całości jako województwie to na pewno są jeszcze grupy w Tucholi, Chełmnie i Toruniu (63 pp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Jest jeszcze nowa GRH 16 pułku ułanów w Bydgoszczy.http://www.grh16u.yoyo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.