SHarky Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2011 WitamProszę forumowiczów o pomoc w sprawie obecnego używanego kamuflażu w Wojsku Polskim oraz jednostce GROM.Czy nadal użwane są mundury wz.93 ? Wiem, iż jednostka GROM nie posiada dokładnie określonego jednolitego stroju, tym badrdziej iż często korzysta z kamuflażów NATO - Multicam, CPU itd... Jednak bardzo proszę o więcej inf. na ten temat, za wszelkie będę wdzięczny.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 W WP używają kamuflażu PANTERA" w Rit-Stop. Z tego co widziałem w Gromie góruje multicam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 Chyba rip-stop?http://grom.mil.pl/ - zerknij tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2011 Dzięki za wszelkie info, oraz za stronkę, choć wcześniej całą już przejrzałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.