bazant1343 Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Napisano 8 Sierpień 2011 Prosiłbym o dane techniczne glownie chodzi mi o zasieg...moze ktos robil testy oraz o opinie urzytkownikow tego sprzetu:)
Krychus Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 Witam. Bawiłem się kiedyś tym sprzętem. Zasięg identyczny jak Prizm 6T, tj.: 1 grosz 24 cm2 grosz 26 cm5 grosz 29 cm1 złoty 26 cm2 złote 31 cm5 złoty 29 cmPamiętam, iż za swego czau cewka koncentryczna miała puste uszka w środku, więc zbyt mocne dokręcenie śruby mocującej po prostu doprowadzało do ułamania się uszek. Nie wiem jak jest dzisiaj, ale oglądając różne fora dość często natrafiam na tego typu uszkodzenia, nawet w cewkach DD 26 cm. Jak dla mnie w tej cenie na spokojnie brałbym Prizma 6T ;) Pozdrawiam. K.
Krychus Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 PS: Gdzieś tam mi uciekły literki, 2 grosz-e, 5 grosz-y, przepraszam ;)Pozdrawiam. K.
samgnus Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 Witam! Widzę,że forum dzisiaj wybitnie muli,jak nigdy(chyba na moim IP...:)) ).Wracając do zasadniczego tematu...Nie wiem,co to za magiczne testy",ale X-705,70 i Prizm 6T,to inne bajki,wg.mnie ze szkodą dla Whitesa.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.