banan20 Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Proszę o pomoć w identyfikacji tego nieśmiertelnika...dziękuje z góy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festung. Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 http://www.pugoviza.ru/files3/ps_class_cat.shtml?d=5&fn=ps_art&n=%C0%F0%F2%E8%EB%EB%E5%F0%E8%FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 nie znam rosyjskiego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festung. Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 7 bateria 18 artyleryjskiej brygady -nie wiem czy to na końcu jest 1C -1 sotnia? Tu nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 A jaka jest rzadkość tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 C" stawiałbym że jest to niewyraźna 6"brygada-->bateria-->numer sołdatainaczej wychodziłoby że licznyj znak całej sotni,bez mała setka ludzi:) a nie wiem czy a artylerii byli kozacyco do zadkości"każdy jest w pewien sposób rzadki,bicia raczej się nie powtarzają,głównie chodzi mi o numer żołnierza. Licznyj znak tej jednostki nie jest (jak widać w linku)specjalnie rzadki,jeszcze krzywo bity(raczej to samoróbka-drapanka) ale przez to na swój sposób unikatowy:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 01:15 23-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2011 Jest fant kolegi, chciałbym od niego to odkupić ale nie wiem ile ten nieśmiertelnik może być warty, nie chce przepłacić...a robota wydaje się być ręczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
banan20
Proszę o pomoć w identyfikacji tego nieśmiertelnika...dziękuje z góy
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.