RAJTEKZKS Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 Guziczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 a to z ugorka pewnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 a to już z lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 i blaszka znamionowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 na koniec pole pod Toruniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 Polski guzik .Jak dla mnie ciekawy bo takiego wzorku jeszcze nigdy nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 Tył polskiego guziczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 PSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 Przed 1 listopada wybrałem się do dobrego kolegi w odwiedzinki i oto polne efekty" :)Wśród sfatygowanych botratynek trafił mi się pierwszy w karierze na Zachodzie grosz Prus Południowych (jak się nie mylę) i III krajcary Ferdynand II 1633 mennica Praga .Z ciekawostek to jeszcze miedzioniklowa złotóweczka z 1949( do tej pory same aluminiowe trafiałem )i jak na innym forum kolego podpowiedział odzaj pieniądza zastępczegoz ubojni kurczaków-to ten aluminiowy trójkącik".A także porcelanka Międzyrzecz czyli dawne MESERITZ najpopularniejszy chyba tam Alfred GumpertOby więcej takich wizyt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 awers jednego grosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 a tak sobie zalegała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 awers III krajcarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 rewers III krajcarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAS77 Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 Witam RAJTEK super znajdki oby tak dalej. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 10 Listopad 2011 Autor Share Napisano 10 Listopad 2011 I ostatnie fanciki.Jakże cieszą bo moja" Brandenburgia i Prusy :)Widzisz POLAS pożyczyłeś ze szczerego serca i są he heawersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 10 Listopad 2011 Autor Share Napisano 10 Listopad 2011 rewersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAS77 Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 No ładnie jutro wale na Pyzdry to cos wstawie.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 I takie oto moje polne fanty"z różnych okresów . Rewelacji może nie ma ale zawsze coś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.