RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 To moje pierwsze fancicki ziemiankowe.I przedsmak tego co rusek naznosił w swe legowiska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 Oj najpierw miałem się przywitać ale się zamotałem a nie wiem jak się edytuje tu dodane posty :) Trudno.Zacznę od początku jak miało być he he Rajtekzks Lubuskie czyli dawne gorzowskie kłania się :)Nadszedł czas bym i ja wrzucił coś co uda mi się zdobyć.Nie za wiele wprawdzie tego i cudów tu nie znajdziecie.Ale mnie każdy fant cieszy :)Zatem Lubuskie a dawne gorzowskie kłania się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 No, zapowiada się ciekawie ;).Ja bym tak skromnie prosił abyś dawał dobre fotki monetek, które wykopiesz. O ile się nie myle to na pierwszej fotce jakieś sreberko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 Kolejna foteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 teraz :)he ale ja się tu jeszcze motam :)przepraszam :)a zdjęcia będą lepsze to pierwsze jest niewyraźne bo stare ale historyczne dla mnie i chciałem je wstawić:)A monetka to 5 marek z Hindenburgiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 No rajtek gratki fantów.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 No to lecimy dalej z ziemiankowym tematem :)Typowe znajdki ziemiankowe a w tle 50 pf z 40 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 Von Baden awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 Von Baden rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 I ciekawostka :)Z ruskiej ziemianki australijskie guziki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 i z tego samego miejsca wyszła Gwardia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 kolego wyslalem ci cos na miela;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 przeczytałem i odpisałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 A to pierwsza moja ziemiankowa klamerka.Szkoda tylko ,że sowiet obszedł się z nią tak bestialsko.Echhprzód HJtki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 i tył HJtki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 A to bodajże wyprawa z jesieni 2009 na pobliskie ziemianeczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Mój ohater" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Fenisie kłosowe" a ta z odblaskiem to srebrna mareczka z 1925 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 kolejna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Tradycyjnie sztućce (choć ja akurat do srebrnych szczęścia coś nie mam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Troszke kolorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Wh stalóweczka przód ( ale korozja ją dopadła okrutnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Wh stalóweczka tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.