jarart Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 Witam serdecznieJa i moja dziewczyna poszukujemy pary na wypoczynkowo-eksploracyjny wyjazd do Chorwacji w rejon Zadaru. Chodzi o układ w którym „dziewczyny plażują” a „chłopaki jadą w teren po skarby” Po kilku wcześniejszych wypadach na Bałkany ten rejon wybrałem jako najbardziej optymalny do poszukiwań i wypoczynku – obfitość „rzymsko-iliryjskich” miejscówek, bliskość dojazdu i kilka chorwackich - przyrodniczych parków narodowych w pobliżu m.in. Krka i Kornati.Info na tripart@wp.pl lub tel. 602 895 448Jarektermin: 22.08 do 01.09 - jest to termin stacjonowania w Chorwacji dlatego trzeba jeszcze dodać 3-4 dni na dojazd i powrót - w sumie 2 tygodnie.Poniżej ładny Asik z zeszłego roku znaleziony na tym terenie...ale było tego więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Istria też ma swoje uroki...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Dysponuje mapami topo całej HR - mogę udostępnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.