Skocz do zawartości

Co wybrać? Jaki wykrywacz sprawdza sie najlepiej.

SandokanGliwice

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć wszystkim. Mam wielki dylemat przy wybieraniu nowego kopadła". Może doradzicie mi coś. A więc opcje są takie.

1. Ace 250
2. Fisher F2
3. Alpha 2000
4. Dozbierać i kupić Delte 4000

Na co byście postawili? Wykrywka ma być głównie na monetki ale łuskami też nie pogardzę.
Przeczytałem oczywiście tematy dotyczące 1 i 2 ale niestety nic z nich nie wynika, co do wykrywaczy 3 i 4 to informacje są dosyć okrojone... Chyba nikt tego sprzętu nie testowal.
Napisano
Ja mam fishera f2 i go polecam. Militarki dużo nim nie nakopiesz, ale na kolorki sprawdza się dobrze. Łuski ciągnie jak głupi :D Też miałem dylemat, czy kupić ace czy f2 i jednak po przestudiowaniu forum wybrałem f2. Jest chyba trochę głębszy od ace. Takie są moje odczucia, ale nie wszyscy muszą się z nimi zgadzać :) Co do 3 i 4 się nie wypowiem, bo nic o nich wiem ;)
Napisano
No właśnie czytałem że testy głębokości przy 250 i F2 wypadły na korzyść f2. A jak to jest z polskimi monetami, złotem i srebrem w f2? bo słyszałem że ace 250 czasami traktuje złoto jak folie i ma problemy z europejskimi moniakami.
Napisano
Wstępna selekcja dokonana :)

W zawodach pozostały

1.Ace 250
2.Delta 4000 - i właśnie nad nią się zastanawiam najbardziej.
Doradźcie podajcie argumenty za i przeciw
P.S W razie czego w jakim sklepie zakupić Deltę 4000?
Napisano
Nie ma za i przeciw, Delta jest lepsza, a w szczegóły wprowadzi kolegę wujek Google.

http://lmgtfy.com/?q=Wyszukiwarka+Odkrywca+-+Delta+4000

Proste, prawda?

Pozdrawiam!
Napisano
Wierz mi ,że przestudiowałem i wujka google i ciocie wyszukiwarkę a nawet natrafiłem na kilka Twoich postów gdzie odradzałeś zakup Delty...
Co do pytania o sklepy to także znalazłem 3 oferujące obydwa modele natomiast chyba oczywistym jest, że są sklepy mniej i bardziej renomowane...
Napisano
Jak masz wybór między ACE 250 a Deltą, to naprawdę nie ma wyboru. Delta jest sprzętem o klasę wyżej jak Fisher F4. Nie ma się nad czym zastanawiać. Sam chciałem kupić, aż trafiła mi się okazja Sovereigna GT kupić w miarę tanio.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie