FestungGlogau Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Witam Poszukuje zdjęć kolekcji wrocławskiego arsenału, Z góry dzięki za pomoc
FestungGlogau Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Witam Fotki kolekcji z drugiej wojny. Bron hełmy itp. Z góry naprawdę dziękuje.
pderkacz Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 ok coś poszukam a jakbym niepisał to wal do mnie prova bo czasem mam krótką pamięć
FestungGlogau Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Wlasnie oto mi chodzi. Poszukuje zdjęć ponieważ pracuje nad programem dla Discovey i History Channel o drugiej wojnie na terenie dolnego śląska. niestety więcej narazie niemoge ujawnić. Bedzie to ciekay program jakiego o Polsce jeszcze nie bylo. Ale jak zaczniemy filmować będę informował na bierzaco o postepach.Pozdrawiam Serdecznie FG
szwejk4 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Witam nie wiem czy ci się to przyda może słyszałeś w 2009 w Głuszyczy na boisku wykopano ładny arsenałhttp://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4119&highlight= pozd.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.