psioter5 Napisano 12 Lipiec 2011 Autor Napisano 12 Lipiec 2011 witam znalazłem coś takiego, co to nabój szkolny? czubek jest z drewna, no i przede wszystkim z jakiej broni pochodzi.
Deest Napisano 12 Lipiec 2011 Napisano 12 Lipiec 2011 Przede wszystkim zawsze pamiętaj o tym, by załączać dokładne wymiary takie jak: -długość łuski [bez pocisku]-średnicę zewnętrzną pocisku w miejscu gdzie styka się ona z szyjką łuski-informacje na temat kryzy.W miarę możliwośći należy przepisać sygnatury i symbole z denka, to pomaga ustalić niejednokrotnie poprzez producenta lub system oznaczeń kraj, a co za tym idzie równierz konstrukcję którą owy nabój zasilał.Zdjęcia tragiczne.
stock84 Napisano 12 Lipiec 2011 Napisano 12 Lipiec 2011 Nabój:szkolny,szkoleniowy,ćwiczebny,ślepy...Zapraszam do zapoznania się z terminologią tematu
psioter5 Napisano 12 Lipiec 2011 Autor Napisano 12 Lipiec 2011 witam znalazłem coś takiego, co to nabój szkolny? czubek jest z drewna, no i przede wszystkim z jakiej broni pochodzi.
mariuszdzialo Napisano 12 Lipiec 2011 Napisano 12 Lipiec 2011 Jakim aparatem robisz zdjęcia??? .Popraw
Pytanie
psioter5
witam znalazłem coś takiego, co to nabój szkolny? czubek jest z drewna, no i przede wszystkim z jakiej broni pochodzi.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.