Skocz do zawartości

Co to za moneta?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, ostatnio przekopywałem ogródek (wykop oczka wodnego) i natrafiłem na głębokości ok 350cm. na kilka monet. Oto jedna z nich?? Co to za moneta? pewnie nie ma żadnej wartości ale pytam z ciekawości...

Napisano
Ehh kiedy to się skończy..

http://allegro.pl/.........
pewnie nie ma żadnej wartości"- sądząc po dotychczasowej cenie i opisie penwie nie..

------------------------------

link skróciłem coby reklamy nie było ...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 14:36 12-07-2011
Napisano
Tyle że chodzi o to, że założyciel wątku-sprzedawca monety wie o tym doskonale..

WITAM!
MAM DO SPRZEDANIA EKSTREMALNIE RZADKĄ MONETĘ. ZNANE TYLKO 3 EGZEMPLARZE:
KWARTNIK KSIĘSTWA BYTOMSKO - KOZIELSKIEGO
KAZIMIERZ II
1281 - 1312
KOPICKI 5528
STOPIEŃ RZDKOŚCI R8
PATYNA"

Pytanie typu: Co to za moneta? pewnie nie ma żadnej wartości ale pytam z ciekawości" jest po prostu prowokacją, może swego rodzaju sondą dla oszacowania ceny?
Napisano
Witam, ostatnio przekopywałem ogródek (wykop oczka wodnego) i natrafiłem na głębokości ok 350cm. na kilka monet. Oto jedna z nich?? Co to za moneta? pewnie nie ma żadnej wartości ale pytam z ciekawości..."

więc ja się pytam : jaja sobie kolego malawi robisz, czy próbujesz z Użytkowników ODK durniów zrobić angażując ich do identyfikacji i opinii ?
Napisano
Coraz więcej ludzi z forum przywłaszcza sobie nie swoje foty opisując lub sugerując że to ich znaleziska na Naszych Odkryciach jest podobnie,lecz tam kolega zbyniek raczył być wyrozumiały a mnie sie wydaje że takie zachowanie trzeba piętnować
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie