wino39 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 Witam potrzebuje wszelkich materiałów dot. tego pojazdu(zdjęcia, opisy, schematy).Z góry dzięki Wino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 I jeszcze 1. Czy(a jak tak to gdzie) w Polsce znajdują się kety na chodzie, albo same wanny?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 :-)http://przegladmechaniczny.pl/uploads/images/LAMUS_TECHNIKI/NSU_Kettenkrad.pdfPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 07:35 10-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2011 Dzięki Yeti, ale już mam.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 we wrocławiu jest jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 1. Czyj ket jest we Wrocławiu? Ma ktoś jakiś kontakt do właściciela?2. Czy ktoś posiada e-mila do P. M.Czarskiej?(nie wiem czy dobrze napisałem)3. Czy ktoś z Was posiada, albo zna kogoś, kto posiada:)D 624/1 Kleines Kettenkraftrad (SdKfz 2)-Gerätebeschreibung und Bedienungsanweisung.D 624/2 Kleines Kettenkraftrad (SdKfz 2)-Ersatzteilliste.Czyli instrukcje i katalog części do Kettenkrada.Jestem gotów zapłacić za skany.PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 http://vdmedien.com/vehicles-modellbau_buecher_zeitschriften-324.htmlbardzo dobre reprinty oryginalnych Ersatzteileliste i stosunkowo nie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki18 Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 na ebay'u są takie materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.