ktos451 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 Co powiecie o przedmiotach tego użytkownika, nadaje się na WW II http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=20293282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 Różni się od kopii pana Frankowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Mało tego ręce opadają.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 To cóż to za wymysł? - A może ktoś wie gdzie można dostać materiał na gimnastiorkę i wykroje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 to nie jest wzór gimnastiorki 43. chyba jakaś Carska guziki są na boku a nie na środku jak we wz 43. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 ok zamknijmy temat tamtych mundurów, i powiedzcie mi czy opłaca się szukać materiału i dać do krawca, czy lepiej kupić za 200 pln replikę bluzy + 200 pln spodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 dobra kopie gimnastiorki bardzo trudno . Ja mam z Moskfilmu czy jak to się pisze to jest idealna z oryginałem . jak będziesz miał dobry materiał i dobry wzór to mogła by Ci krawcowa uszyć i chyba byś lepiej na tym wyszedł. co do spodni poczekał bym bo na alledrgo czasem się pojawiają i idą za mniej niż 200 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2011 No właśnie ale skąd materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 no z tym będziesz miał problem jedyne wyjście to chyba kopic te z kieszeniami z lat 50 60 i przerabiać bo co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Najprościej sprowadzić z Ukrainy/Rosji. Komplet spodnie+gimnastiorka kosztuje tam ok 100 dolarów. Jak nawet dojdą koszty transportu to i tak będzie taniej niż w Polsce. Adresów nie podaje bo mnie moderatorzy obsobaczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 To jeśli możesz wyślij na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.