gral Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Napisano 3 Lipiec 2011 Witam.Proszę szanownych kolegów,najlepiej użytkowników tego sprzętu o wyjaśnienie pewnej kwestii,a mianowicie:Producent podaje zasięg każdego z tych wykrywaczy na 30cm. dla typowej monety,więc czy to możliwe aby wszystkie miały podobny zasięg,a różniły się jedynie dodatkowymi funkcjami takimi jak Pin-Point czy ID.Z góry dziękuje za pomoc.
pattern1937 Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 W czerwcowym numerze Odkrywcy są testy Delty, Gammy i Omegi. Na pewno zrobione są testy, więc zobacz.
Enders Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Tak. W ziemi tak jest, tzn. pomimo balansu gruntu zasięgi w ziemi są podobne (G i O od D w ziemi średnio po 3-4 cm głębsze). Różnica jest tylko w funkcjach, nie ma tak, że cena jest adekwatna do wzrostu zasięgu. Pozdrawiam!
gral Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Napisano 4 Lipiec 2011 Dziękuję kolegom,właśnie o to mi chodziło,czyli kupując Alphe praktycznie 1000zł tańszą od omegi nie stracę dużo na zasięgu.Pozdrawiam.
gral Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Napisano 4 Lipiec 2011 Jeszcze jedno pytanie.Może któryś z kolegów orientuje się gdzie można kupić Withes Coinmaster oprócz Vikinga?Byłbym wdzięczny za link do sklepu.
Enders Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Chyba nigdzie. Może ktoś najwyżej sprowadzić Ci na zlecenie z fabryki W. A co, dostałeś odpowiedź w V., że dzisiaj akurat nie mają i dostawa będzie za kilka dni? Czy jakiś inny powód? Pozdrawiam!
gral Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Napisano 4 Lipiec 2011 Chciałem kupić na raty, a w Vikingu tylko na miejscu prowadzą sprzedaż ratalną,a jakoś nie mam ochoty jechać ponad 300km żeby podpisać umowę.No ale trudno będzie Alpha lub Delta.Dzięki za odpowiedz i pozdrawiam.
Aliens Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 http://outdoor-shop.pl/pl,category,191423,teknetics.htmlkolego tu masz sporo
jacho Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Jeśli podczas wyboru wykrywacza skupiasz się tylko na zasięgu to popełniasz błąd.
gral Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Napisano 4 Lipiec 2011 Dzięki Aliens tam mam zamiar kupić.Kolego Jacho nie skupiam się tylko na zasięgu,chociaż to też ważne.Chodzi mi o taniego, dobrego monetkowca (militarka w ogóle mnie nie interesuje) to będzie mój czwarty wykrywacz.Co tu ukrywać,jak dla mnie to dość kosztowne hobby i brak ID czy innego dodatku kosztem ceny to dla mnie rzecz drugorzędna.
emisoo Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Bardziej zapoznanie sie niż testy mając sprzęt niespełna jeden dzionek . Warto takie coś przeczytać uważnie porównanie modelu Delty na czułości max do omegi na czułości 70 na 99 gdzie czułość powyżej 70 rośnie nie liniowo to kpiny i pogarda .
sebo_sek Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Nieprawda, że Viking prowadzi sprzedaż ratalna tylko na miejscu. Kupiłem F4 przez internet, wypełniłem wniosek kredytowy, oni mi przesłali umowę, wydrukowałem, podpisałem, odesłałem, jak oni dostali, to wysłali sprzęt. Koniec transakcji.
gral Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Napisano 6 Lipiec 2011 No trudno moje niedopatrzenie,ale już kupiłem w innym sklepie.Na początku przyszłego tygodnia powinna być,a do tego czasu naostrzę szpadelek.Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.