Gniewkos Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 nie rozumiem do końca co teraz napisałeś ale może mylisz cenzurę z odsiewaniem plew?pozdro
Gniewkos Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 czyli koło się zamknęło i nie doszliśmy do żadnego consensusu, równie dobrze można postawić kłódkępozdro
wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Oj raczej nie mają tak dobrze nasi kochani" modzi, że coś ich alarmuje o kwiatkach.Może jest coś co wyszukuje kurwa, chuj, sex*. Np. Można wpisac w wyszukiwarce:DAle w większości jest to ręczna robota, bo przeklenstw: Ku..a, ch.j, nie znajdzie to tajemnicze coś.*-prosze WM mnie nie karać tylko przykład podaje.
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Napisano 1 Lipiec 2011 Paaaaaanowi, z całym Szacunkiem, Wy się za chwilę, pozabijacie", statystyka, mówi; jest kilka merytorycznych wypowiedzi, a reszta to ełkot" , lub poszukiwanie drugiego dna", którego nie ma!Nie jestem , żadnym Modem, nie działam, na zlecenie Mosadu, CIA, CIC, GRU, na NKWD, też się nie załapałem.Ewentualna, dyskusja musi być jednak, skanalizowana", merytorycznie.Forum Odkrywcy, to nie forum Dzieci Neostrady.Dalej proszę, o zgłaszanie KANDYDATÓW.Wasz TATA./założyciel/ tematu.ps. Kryteria zostały ustalone, jak się komuś nie podoba niech pisze na Berdyczów.
Tradytor Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Po przemyśleniu sprawy podpinam się pod wypowiedz Voraxa o kant d... to potłuc totalna zadyma będzie :)
Lewar3 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 ooo proszę. coś zostało ustalona za naszymi plecami.
Lewar3 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 napewno nie ma drugiego dna? to konkurs już trwa? wzór gwiazdy został zatwierdzony? bez demokratycznego głosowania???
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Napisano 1 Lipiec 2011 Tradytor i Ty to mówisz!!Zadymę to robicie WY, o Podnośniku i Bełcie, nie wspomnę.
wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Coooo?Że niby ja zadyme robię??Ja wniosłem do tematu to co mogłem i nie były to owoce na siarce:)
Hebda Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Lewar3: a przykład zobaczcie jak sensownie i pięknie wypowiadam się w tym wątku"Wątek do tego wpisu ma 90postów 25postów jest Twoje...Kasztanisz i nabijasz specjalnie szybko licznik,widać że dalej w cenie hasło moja cyfra jest większa niż twoja" (cyt.kol.acer)to już kolejne Twoje konto i dalej nie wiesz jakie są zasady panujące na forum?jeśli tak to może posłuchaj rady woytasaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 01:30 02-07-2011
wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 I tu niestety muszę się zgodzić z kol. zbyńkiem, a większość postów lewara jest na temat i wnosi coś" do dyskusji, więc o co kaman? jakaś prywatna zawiść czy co?
Hebda Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 było,nabijałem trolowałem itp,jakoś udało mi się przetrwać"na jednym nicku..Nigdy nie obchodziła mnie cyferka koło pseudonimu.Teraz ciekawsze jest porządkowanie forum niż jego zaśmiecanie:)
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 tu koledze Hebda musze przyznać rację błądził długo ale w końcu się nawrócił nawet awansował (cześć i chwała) bez cukru oczywiście.... aczkolwiek pomysł kolegi 41pp godny przemyślenia....
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 Dzięki;Troszkę się zagalopowałem", parę wiader zimnej wody, od Użytkowników, mnie otrzeźwiło".Można zrobić tak:Ramy czasowe; IIRP + Wrzesień.Modowie , wyłączeni z ankingu".ID, mam mięszane uczucia, za fotki, nie wiem! Może jednak nie.Ilość postów, wybranej " Osoby, jest nieistotna, to samo dotyczy, sucharów", wydanych dla niej.Upraszam, o ścisłe trzymanie się tematu!Moje ypy" przedstawiłem.I jeszcze jedno, proponuje: nie pisać , dlaczego wybraliście te Osoby, tak będzie lepiej.Może w ten sposób, unikniemy polskiego piekiełka"GW
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 Kolejnego, które nie prowadzi, do celu, czyli do zera!TATA
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 Jest trzecie wyjście, chyba najlepsze, zamknąć wątek, traktować go jako niebyły.GW
Zwierzu Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Ha!!Korzystając z wielkiego deszczu który pokrzyżował mi plany wykopkowe",dodam cos od siebie.Jak ktos nie wie co to POLSKA METALOSC" to niech przeczyta ten wątek.Ja zgłosiłbym--Duncan-wiedza wybitna ale już chyba zrezygnował z Forum,co jest stratą przeogromną. :(-bjar-kopijnik-coriolan-założyciel wątku-41pp(i to nie żadne lizusostwo) ;)-abcdJeszcze kilku by się znalazło...Np-danieloff.Pozdro Wielkie
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 Dzięki: Zwierzu, za merytoryczne poparcie!acera też bym dopisał, pomimo Jego, trockiwstowsko-zinaiewowych, odchyleń!Brak, mi też, płk, Lokomotywy, vel Parowóz, Grasował" na forum, jak młody wilk, gryzł padlinę", sam mam po jego kłach, trudno gojące się rany!Ale podoba mi się ten żołnierz"
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 moim skromnym zdaniem to strażaka z Radomia bym ozłocił za jego wiedzę o klamerkach no i nieodrzałowany Pomsee....
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 no i oczywiście kol. Tyfus jednakże nie za wiedzę ale za cierpliwość na ID szacun wielki bez cukru...
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 Pomsee, cóż, parę razy wbił mi widły w brzuszek, ale w sumie, Chłop był dobry.Paaaaanowie, coś mi, zaczyna aduszkami" pachnieć.Ale , do przodu.
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 he he! zaduszki może w lisdtopadzie ale Bieszczady zapraszają....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.