Gniewkos Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 nie rozumiem do końca co teraz napisałeś ale może mylisz cenzurę z odsiewaniem plew?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 czyli koło się zamknęło i nie doszliśmy do żadnego consensusu, równie dobrze można postawić kłódkępozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Oj raczej nie mają tak dobrze nasi kochani" modzi, że coś ich alarmuje o kwiatkach.Może jest coś co wyszukuje kurwa, chuj, sex*. Np. Można wpisac w wyszukiwarce:DAle w większości jest to ręczna robota, bo przeklenstw: Ku..a, ch.j, nie znajdzie to tajemnicze coś.*-prosze WM mnie nie karać tylko przykład podaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Paaaaaanowi, z całym Szacunkiem, Wy się za chwilę, pozabijacie", statystyka, mówi; jest kilka merytorycznych wypowiedzi, a reszta to ełkot" , lub poszukiwanie drugiego dna", którego nie ma!Nie jestem , żadnym Modem, nie działam, na zlecenie Mosadu, CIA, CIC, GRU, na NKWD, też się nie załapałem.Ewentualna, dyskusja musi być jednak, skanalizowana", merytorycznie.Forum Odkrywcy, to nie forum Dzieci Neostrady.Dalej proszę, o zgłaszanie KANDYDATÓW.Wasz TATA./założyciel/ tematu.ps. Kryteria zostały ustalone, jak się komuś nie podoba niech pisze na Berdyczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Po przemyśleniu sprawy podpinam się pod wypowiedz Voraxa o kant d... to potłuc totalna zadyma będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 ooo proszę. coś zostało ustalona za naszymi plecami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 napewno nie ma drugiego dna? to konkurs już trwa? wzór gwiazdy został zatwierdzony? bez demokratycznego głosowania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Tradytor i Ty to mówisz!!Zadymę to robicie WY, o Podnośniku i Bełcie, nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 korekta:Podnośnik3 i Bełt39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Coooo?Że niby ja zadyme robię??Ja wniosłem do tematu to co mogłem i nie były to owoce na siarce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Lewar3: a przykład zobaczcie jak sensownie i pięknie wypowiadam się w tym wątku"Wątek do tego wpisu ma 90postów 25postów jest Twoje...Kasztanisz i nabijasz specjalnie szybko licznik,widać że dalej w cenie hasło moja cyfra jest większa niż twoja" (cyt.kol.acer)to już kolejne Twoje konto i dalej nie wiesz jakie są zasady panujące na forum?jeśli tak to może posłuchaj rady woytasaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 01:30 02-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 I tu niestety muszę się zgodzić z kol. zbyńkiem, a większość postów lewara jest na temat i wnosi coś" do dyskusji, więc o co kaman? jakaś prywatna zawiść czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 było,nabijałem trolowałem itp,jakoś udało mi się przetrwać"na jednym nicku..Nigdy nie obchodziła mnie cyferka koło pseudonimu.Teraz ciekawsze jest porządkowanie forum niż jego zaśmiecanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 coż za cudowna przemiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Polecamale wróćmy już do tematu 41pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 tu koledze Hebda musze przyznać rację błądził długo ale w końcu się nawrócił nawet awansował (cześć i chwała) bez cukru oczywiście.... aczkolwiek pomysł kolegi 41pp godny przemyślenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 Dzięki;Troszkę się zagalopowałem", parę wiader zimnej wody, od Użytkowników, mnie otrzeźwiło".Można zrobić tak:Ramy czasowe; IIRP + Wrzesień.Modowie , wyłączeni z ankingu".ID, mam mięszane uczucia, za fotki, nie wiem! Może jednak nie.Ilość postów, wybranej " Osoby, jest nieistotna, to samo dotyczy, sucharów", wydanych dla niej.Upraszam, o ścisłe trzymanie się tematu!Moje ypy" przedstawiłem.I jeszcze jedno, proponuje: nie pisać , dlaczego wybraliście te Osoby, tak będzie lepiej.Może w ten sposób, unikniemy polskiego piekiełka"GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 Kolejnego, które nie prowadzi, do celu, czyli do zera!TATA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 Jest trzecie wyjście, chyba najlepsze, zamknąć wątek, traktować go jako niebyły.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Ha!!Korzystając z wielkiego deszczu który pokrzyżował mi plany wykopkowe",dodam cos od siebie.Jak ktos nie wie co to POLSKA METALOSC" to niech przeczyta ten wątek.Ja zgłosiłbym--Duncan-wiedza wybitna ale już chyba zrezygnował z Forum,co jest stratą przeogromną. :(-bjar-kopijnik-coriolan-założyciel wątku-41pp(i to nie żadne lizusostwo) ;)-abcdJeszcze kilku by się znalazło...Np-danieloff.Pozdro Wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 Dzięki: Zwierzu, za merytoryczne poparcie!acera też bym dopisał, pomimo Jego, trockiwstowsko-zinaiewowych, odchyleń!Brak, mi też, płk, Lokomotywy, vel Parowóz, Grasował" na forum, jak młody wilk, gryzł padlinę", sam mam po jego kłach, trudno gojące się rany!Ale podoba mi się ten żołnierz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 moim skromnym zdaniem to strażaka z Radomia bym ozłocił za jego wiedzę o klamerkach no i nieodrzałowany Pomsee.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 no i oczywiście kol. Tyfus jednakże nie za wiedzę ale za cierpliwość na ID szacun wielki bez cukru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 Pomsee, cóż, parę razy wbił mi widły w brzuszek, ale w sumie, Chłop był dobry.Paaaaanowie, coś mi, zaczyna aduszkami" pachnieć.Ale , do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 he he! zaduszki może w lisdtopadzie ale Bieszczady zapraszają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.