ewald Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Napisano 28 Czerwiec 2011 Otwarto nowa gielde staroci na trasie Szczytno-Ostroleka,26 km od szczytna.Ma byc otwarta codziennie przez cale wakacje do konca sierpnia
Siwy_x Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 witamcałe masy falsów z pięknymi historiami tam były jakieś 2 lata temu, nie wiem czy się coś zmieniło więc proszę z dystansem podchodzić do tematów, zwłaszcza odznak, klamerpozdrawiam
kacell Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 Fajna sprawa. Ja jeżdżę ten na giełdę tylko że 7km od Szczytna. Fajne rzeczy można kupić. A jak cenowo ?
ewald Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Napisano 29 Czerwiec 2011 jezeli cho dzi o falsy,faktycznie sa,ale podoba mi sie jedno,ze sprzedajacy otwarcie o tym mowi i to mi sie podoba,ze nie prubuja zciemniac jak to sie czesto zdaza.Jezeli chodzi o ceny to mysle,ze przystepne,zwlaszacza porownujac z cenami z Kolaw Warszawie
kacell Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 Widze że fajne rzeczy się trafiają. Wybiorę się tam jeżeli znajdę wolny dzień;)
ewald Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Napisano 29 Czerwiec 2011 jescze taki fajny karabin" tam znalazlem,ponoc do nauki dzgania bagnetem
Saper93 Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 Ciekawe ile potrwa zanim zamieni sie w taka gymele jak w Poznaniu na garbarach. Oby wogole. Taki maly off-topic.Pozdrawiam!
ewald Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Napisano 5 Lipiec 2011 ziarnoo tak jak pisalem na trasie Szczytno- Ostroleka,26 km od Szczytna woj. warminsko-mazurskie.A ceny mysle,ze przystepne-liczy sie umiejetnosc negocjacji
ewald Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Napisano 5 Lipiec 2011 zapomnialem dodac miejscowosc Rozogi Przy samej ulicy na wylocie na Ostroleke ok.300m za stacja bezynowa
janekp Napisano 14 Lipiec 2011 Napisano 14 Lipiec 2011 Wlasnie slyszalem o nowej gieldzie ,kto tam przyjezdza mam na mysli sprzedajacych i czy sa to Ci sami co w Olszynach?Wybieram sie tam niedlugo a mieszkam niedaleko - 12 km.Jakie sa warunki wstepu dla sprzedajacych ?
HURRICANE Napisano 20 Sierpień 2011 Napisano 20 Sierpień 2011 Byłam dwukrotnie w Rozogach i kupiłam kilka fantów. Niektóre ceny są podobne do tych warszawskich", ale zawsze Sprzedający jest chętny do negocjacji. Giełda" jest usytuowana przy samej ulicy bez wcześniejszych oznakowań i w związku z tym należy bardzo uważac by nie spowodowac wypadku podczas nagłego hamowania...
janekp Napisano 21 Sierpień 2011 Napisano 21 Sierpień 2011 Jest duzo porcelany ,kilka zegarow,meble no i oczywiscie rozne stare narzedzia.Jest na czym oko zawiesic.Klimat podobny do Olszyn.
ewald Napisano 15 Październik 2011 Autor Napisano 15 Październik 2011 siwy...x nie wiem o jakich falsach piszesz.cos ci sie pomylilo delikatnie mowiac,gielda istnieje od czerwca tego roku tzn.2011,a wiec nie wiem skad ci te dwa lata sie wziely,zdraw
Siwy_x Napisano 16 Październik 2011 Napisano 16 Październik 2011 ewaldto że czegoś nie widziałeś nie znaczy że tego nie było 2 lata temu:) a co ma data powstania giełdy do falsów na niej sprzedawanych to naprawdę nie mam pojęcia?? być może od czerwca giełda funkcjonuje w innej formie, a może miała przerwę, wszystko mi jedno w sumie, bo fakty są takie że już ponad dwa lata temu tam na giełdzie byłem i widziałem co ludzie sprzedawali i jakie historyjki do tego były gratis...więc jeśli komuś się coś pomyliło to tylko tobiepozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.