steell Napisano 17 Wrzesień 2011 Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Wygląda jak baretka odznaczenia tylko w pionie a nie w poziomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 17 Wrzesień 2011 Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Sam herb jest herbem a dokładnie to Royal Artillery Cap Badge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2011 To było namalowane na banerze /brezentowej płachcie umocowanej po lewej stronie ciągnika.Napisałem herb jednostki bo zazwyczaj na poprzednich imprezach,na tych banerach były malowane herby jednostek.Ale w tym temacie nic Wam nie pomogę,bo po prostu nie zapytałem.A sam nie mam zielonego pojęcia.A samochód jest produkcji austriackiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Teraz lepsze zdjęcie /inne ujęcie /widać pasek zaraz za numerem infolini a potem herb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Teraz lepsze zdjęcie /inne ujęcie /widać pasek zaraz za numerem infolini a potem herb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Ale mieszam,po tej stronie, czyli prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.