Skocz do zawartości

Fotki Motocykli

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 834
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano

Wkoncu udalo mi sie wyrwac Pare fotek i Fantow po mym dziadku.Bral on prrzed wojna regularnie udzial w zawodach zuzlowych(to ten na Motocyklu po lewej)Niestety ciotka niechce mi dac wiecej a ma tego troche:(

Napisano
Witam,
kiedyś czytałem o radzieckich motocyklach w czasie wojny,podobno była wersja z wózkiem do przewożenia moździerza 82mm,czy ktoś dysponuje zdjęciami tego wynalazku?
Napisano
von Teuto na tej fotce,którą opisałeś BMW R61 ...to nie jest R61 to może być R51, R66, R5 Zwróć uwage na głowice.... na zdjęciu jest motocykl górnozaworowy a R61 to dolniak".
Napisano
jbr - bylem ze 2 roki wstecz w Wisle goscu mial GNOMA"750 oczywiscie wczesciach.jak kiedys tam zajedziesz to pobiegaj.niestety brak mi adresu .(Trzeba pobiegac) jeszcze goscu na posterunku granicznikow mial m72 .bedzie mogl cos wiedziec jako pasjonat (byl sympatyczny). amsel44
Napisano
strazakwaffe lusterko zaadoptowałem od motorynki Stella (bo akurat takie ładne ,chromowane tam było)a obejma do kierownicy to nie pamietam ale chyba od jakiejś WSK...tylko troche powiększyłem. Pozdrawiam!!!!
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Ciekaw jestem kto dokładnie rozpozna co jest na tym zdjęciu i czy uda mu się je umieścić w konkretnym czasie (w miejscu i okresie) miłej zabawy. Pozdro dle wszystkich pasjonatów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie