crimson Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Uuups! Teraz widzę! Ósme zdjęcie od góry... przepraszam za zamieszanie.Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crimson Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 brudas na BMW pod Kurskiem... Twardziel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Wkoncu udalo mi sie wyrwac Pare fotek i Fantow po mym dziadku.Bral on prrzed wojna regularnie udzial w zawodach zuzlowych(to ten na Motocyklu po lewej)Niestety ciotka niechce mi dac wiecej a ma tego troche:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Czy to jest AJS H8??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Czy ktos moze mi powiedziec na jakim motocyklu on jezdzil???Pzdrsten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Witam,kiedyś czytałem o radzieckich motocyklach w czasie wojny,podobno była wersja z wózkiem do przewożenia moździerza 82mm,czy ktoś dysponuje zdjęciami tego wynalazku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 to ja zamieszcze swojego osła na Wetlinie-jakoś tam się wdrapał ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Zima zła.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Niestety nie poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 tak tak bardzo zła !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 teraz poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 von Teuto na tej fotce,którą opisałeś BMW R61 ...to nie jest R61 to może być R51, R66, R5 Zwróć uwage na głowice.... na zdjęciu jest motocykl górnozaworowy a R61 to dolniak". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 ....a to takie fajnie obładowane R12...uwage zwraca śpiący na tzw popielniczke...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 a to jeszcze jedno osła i R-4 ki-kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 jbr - bylem ze 2 roki wstecz w Wisle goscu mial GNOMA"750 oczywiscie wczesciach.jak kiedys tam zajedziesz to pobiegaj.niestety brak mi adresu .(Trzeba pobiegac) jeszcze goscu na posterunku granicznikow mial m72 .bedzie mogl cos wiedziec jako pasjonat (byl sympatyczny). amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 ...a mi ktoś podczas rekonstrukcji w Chełmnie taką ładną fotkę, na moim osiołku, strzelił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 rekonstrukcji ??he he pewnie na wiec jechałeś i sołdaci cie gonili -zaruje!!gratuluje osiołka strazakwaffe pozdrawia-ArkaBMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 ArekBMW-powiec gdzie wytrzasnełeś obejme do lusterak bo mnie nostop pękają lipa straszna-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 strazakwaffe lusterko zaadoptowałem od motorynki Stella (bo akurat takie ładne ,chromowane tam było)a obejma do kierownicy to nie pamietam ale chyba od jakiejś WSK...tylko troche powiększyłem. Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jbr Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 w ramach odświerzenia tematu kolejny Gnom AX2 w służbie Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 ja tez sie pochwale swoim sprzetem,ma tylko 46 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 a kto tak pogryzł ten wątek -pokasoawł ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jumper Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Ciekaw jestem kto dokładnie rozpozna co jest na tym zdjęciu i czy uda mu się je umieścić w konkretnym czasie (w miejscu i okresie) miłej zabawy. Pozdro dle wszystkich pasjonatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.