sahara 74 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 zundapp w wersji ost front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Raczej grecka samoróbka.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Ale ten chłop ma akromegalie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Witam Pragnę podjąć jeden z tematów mianowicie ZUNDAPP KS750 kontra BMW R75!!!! Ciekawi mnie co różniło ten motocykle(chodzi mi przede wszystkim o wytrzymałości motocykli) co byś cie wybrali i dlaczego!!!Spytacie dlaczego się pytam!!! Mianowicie Kolega po kilku latach wyprowadził na świt KS750. Wyremontowany perfektum !!!Po przeróbkach silnikowych z normami niemieckimi hmmm I tak mnie zaciekawiło jak by postawił mu konkrecyjny model BMW tak z ciekawości który lepszy!!!!Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 zundapp ma więcej zalet...lepszy przód sztywniejszą ramę elastyczniejszy silnik......tak z mojego doświadczenia i generalnie jest lepiej wykonany......ale bema moje pierwsza miłość...jest szybsza łatwiejsza w naprawie /no poza skrzynią/.....temat rzeka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traficc Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 beema bardziej filigranowa, ładniejsza.Poza tym wiotki " przód i resztę napisał sahara74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 tematy poruszone przez was są mi trochę znane :) ale ktoś dosiadał tych motorków ) jak się zachowują !!!Wiem ze troszkę trudno to tak napisać, ale może ktoś ujeżdżał te bryki !!!i opowie swoich relacji co i jak ma się do poszczególnych modeli !!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 r71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 bmw r61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 sahara 74 mam pytanie Te ostatnie fota z zwłokami ks750 które wyszły z ziemi to czyje znalezisko ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Moskit ....nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 ks600.....ciekawe gdzie ten wylazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 m72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 m72 połowa lat 50tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 r75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Czy znacie jakieś duże forum o starch bokserach np. MW750, BMW serii R oraz podobnych. chciałbym więcej dowiedzieć się o tych jedno/dwuśladach.Na fotce Sokół 600 1938r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusal007 Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 http://redmotorz.pl/http://www.wild-sovietboxer.yoyo.pl/http://www.ostatnimohikanie.prv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteranp Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 mój nabytek sprzed kilku lat...pojęcia nie mam co to jest.silnik sarolea-raczej nieoryginalny,koło przód-wfm...a reszta ??? próbowałem wszędzie i nic...w dziale ID również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteranp Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 i druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Witam Coś temat zamarł hmm A ja mam pytanie a mianowicie, mam możliwość pozyskania silnika pucha 175 z gaźnikiem oryginalnym. Silniczek bardzo dobrym stanie i do tego dwa koła dobrym stanie, pół bębnowe.Czy warto kupować hmmmm co sądzicie ?? cena w granicach 300lub400 hmmmm ja osobiście nie mam pojęcia!!! czy doszukam reszty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
racemik Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 hejmoze ktoś wie co to za motocykl na pierwszym planie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy_350 Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 witam wszytkich, prosze o pomoc, znalazłem takie szkiełko i nie wiem od czego jest, starałem sie ujac napisy na nim i widac widocznie w trojkacie RADIO SIŁA SWIATŁOktos kiedys zasugerowal opierajac sie na swojeje wiedzy ze są to szkiełka do motorów wojskowych po nacjonalizacji fabryki marciniaka w poznaniu a wy co sadzicie,????bylo takie szkło ostanio na allegro w kategori motocykle zabytkowe i poszło za ponad 300 zł wiec do czegos zadkiego musi bycpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Podstodolniaki wyparły fotki motocykli. Wracamy.Tutaj łapa sprzęgła została skasowana przez koło zamachowe. Po kilku godzinach, dzięki pomocy pobliskiego gospodarza-spawacza, udało się poskładać i w drogę.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Aż trudno uwierzyć-oba to Harley Davidson WLA 42.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.