Skocz do zawartości

Fotki Motocykli

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
Pragnę podjąć jeden z tematów mianowicie ZUNDAPP KS750 kontra BMW R75!!!!
Ciekawi mnie co różniło ten motocykle(chodzi mi przede wszystkim o wytrzymałości motocykli) co byś cie wybrali i dlaczego!!!
Spytacie dlaczego się pytam!!! Mianowicie Kolega po kilku latach wyprowadził na świt KS750. Wyremontowany perfektum !!!
Po przeróbkach silnikowych z normami niemieckimi hmmm I tak mnie zaciekawiło jak by postawił mu konkrecyjny model BMW tak z ciekawości który lepszy!!!!
Pozdrawiam :)

zundapp ma więcej zalet...lepszy przód sztywniejszą ramę elastyczniejszy silnik......tak z mojego doświadczenia i generalnie jest lepiej wykonany......ale bema moje pierwsza miłość...jest szybsza łatwiejsza w naprawie /no poza skrzynią/.....temat rzeka..

tematy poruszone przez was są mi trochę znane :) ale ktoś dosiadał tych motorków ) jak się zachowują !!!Wiem ze troszkę trudno to tak napisać, ale może ktoś ujeżdżał te bryki !!!i opowie swoich relacji co i jak ma się do poszczególnych modeli !!!
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Witam
Coś temat zamarł hmm
A ja mam pytanie a mianowicie, mam możliwość pozyskania silnika pucha 175 z gaźnikiem oryginalnym. Silniczek bardzo dobrym stanie i do tego dwa koła dobrym stanie, pół bębnowe.
Czy warto kupować hmmmm co sądzicie ?? cena w granicach 300lub400 hmmmm ja osobiście nie mam pojęcia!!! czy doszukam reszty :)

• 4 months later...
  • 1 month later...

witam wszytkich, prosze o pomoc, znalazłem takie szkiełko i nie wiem od czego jest, starałem sie ujac napisy na nim i widac widocznie w trojkacie RADIO SIŁA SWIATŁO
ktos kiedys zasugerowal opierajac sie na swojeje wiedzy ze są to szkiełka do motorów wojskowych po nacjonalizacji fabryki marciniaka w poznaniu a wy co sadzicie,????
bylo takie szkło ostanio na allegro w kategori motocykle zabytkowe i poszło za ponad 300 zł wiec do czegos zadkiego musi byc
pozdrawiam

• 5 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie