Skocz do zawartości

Fotki Motocykli

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

ale ten emblemat co on oznacza???? Miałem parę materiałów w starym kopie i to wszystko poszło hmm jestem pewien ze kiedyś z tym się spotkałem ale nie mogę sobie przypomnieć!!!!!!
Może pomoże ten kawałek przodu postaram się to jak najszybciej pozyskać!!!!!!!!!!
Pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 834
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No jak zwykle najprostsze rozwiązania są zbyt oczywiste by je brać pod uwagę. Faktycznie rama musi być od Zundappa ale możliwe, że od DB 200. Tu widok na ramę pod zbiornikiem: http://www.meisterdinger.de/z/db200e.jpg
Tak czy inaczej nie zmienia to faktu o którym piszę w poście powyżej, że jest to bardzo ciekawy i oryginalnie skonstruowany jednoślad.

• 1 month later...

Witam,
może nie motocykl ale szkło lampy.
Prosze miłośników o pomoc w rozszyfrowaniu oznaczeń producenta jak i marki motocykla w którym mogło być stosowane to szkło.
Prosze również o tymczasowe nieusówanie postu ponieważ ten temat śledzi wielu obeznanych w temacie kolegów więc może uda się mi czegoś dowiedzieć na temat tej lampy.

Pozdrawiam pancerny !!!

miałem takie szkło w emce /m72/ która wyszła z polskiego wojska ......ale wydaje mi sie że pochodzenie ma samochodowe /ciężarówki z lat 50tych/.......szukałem kiedyś info na temat tego szkła ale bez większych rezultatów....pozdrawiam...

Ja też mam prośbę.Szukając kiedyś w otchłani sieci zdjęć R-12 znalazłem na jakieś rosyjsko-języcznej stronie.Opis brzmiał:Prototyp R-12 na gąsienicy-przygotowany do jazdy w głębokim śniegu".Wie może ktoś coś więej na ten temat lub posiada inne zdjęcia z tym praprzodkiem skutera śnieżnego.
kruszyna

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie