Skocz do zawartości

Fotki Motocykli

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Catadero piękne to Twoje ostatnie zdjęcie... a słodszy to jeszcze codzienny mój widok, w moim garażu...:-) pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW a w szczególności górnozaworowych pięcsetek...;-)
ps. ...ale snobowato zabrzmiało...także dla równowagi pozdrawiam wszystkich Posiadaczy pojazdów zabytkowych :-)
Napisano
tak jeszcze pytanie do Catadero to (przepraszam , nie czytałem wszystkich postów, by moze jest w nich odp. na moje pytanie), ale czy obecnie masz jakiś motocykl, czy tylko wspomnienia...???
Napisano
Witam
A no to nie trafiłem Cadadero z tym motorkiem gdzieś coś …… tylko nie wiem, w którym kościele))))))))) i piękne zdjęcia!!
Dykta to, co teras remontujesz))))))
Pozdrawiam
Napisano
Witam
DZIEKUJE Cadadero również życzę Wesolutkich świąt i dla ciebie Dykta!!!!
Cadadero jeszcze daleko mojemu silniczkowi do BMW:)))))))))
Pozdrawiam
Napisano
Dzięki Moskit1,
kompletowanie dobiega już końca.
Żeliwo stoi u blacharza, a silnik do SB (wersja z elektrycznym rozrusznikiem) jest w trakcie remontu.
Mam nadzieję, że w tym roku uporam się ze wszystkim.

Pozdr.
Piotrek
Napisano
Witam
Dykta to ci nie wiele czasu zostało ;))))))))
Gratuluje SB )))))
Jutro jak dobrze pójdzie to i ja coś ciekawego pokaże)))))) trzymajcie ciułki )))))
Pozdrawiam
Napisano
Aaa tak. Mała wpadka spowodowana świątecznym ,,uśpieniem''.
Oczywiście miałem na myśli rok 2008 :)

Moskit1 pochwal się koniecznie trafieniem.
A SB200A mam po swoim dziadku :)

Pozdr.
Piotrek
Napisano
Witam
E to ja takim cacuszkiem ni wyskoczę, (((((( co ja mam na oku to tylko pucha w częściach, ale w starym roku raczej nie chapnę !!!!!!
Pytani to, kiedy byłeś na tej Ukrainie ze takie cacko wydostałeś)))) jak się nie mylę to BMW R61(rocznik datuje 38) 600 cm dolniak )))))
Pozdrawiam
Napisano

Witam
Życzę przychodzącym nowym roku jak najlepszych sukcesów, zdrowia i jak najmniej wypałów a za to jak najwięcej)))) diamentów to znaczy cennych znalezisk)))))
Dykta i żeby ci się szczęściło z tymi motorkami i tobie Cadadero!!!!!

Pozdrawiam

Napisano

Zdjęcie zrobione na Ukrainie w pierwszej połowie 1996 roku.Przedstawia 100% kompletnego i oryginalnego (tylko te chromy!) HARLEY'a DAVIDSON'a XA !(dla mnie był za drogi).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie