Dykta Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Moskit1silniczek ładny, ale akurat aluminiowe to nie moja działka. Ja mam żeliwo.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 To,jak Hans opowiada,ma sie nijak do przekazów pisemnych. Zróbcie zrzutę,umówcie spotkanie(np.MWB Łódź) i dopiero czeka Was przeżycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Catadero piękne to Twoje ostatnie zdjęcie... a słodszy to jeszcze codzienny mój widok, w moim garażu...:-) pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW a w szczególności górnozaworowych pięcsetek...;-)ps. ...ale snobowato zabrzmiało...także dla równowagi pozdrawiam wszystkich Posiadaczy pojazdów zabytkowych :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 ...a to co Hansdekawka pokazał, to mi sie kojarzy (oczywiście jako potomek) motocykla Mars:-) kojarzycie tą konstrukcje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 tak jeszcze pytanie do Catadero to (przepraszam , nie czytałem wszystkich postów, by moze jest w nich odp. na moje pytanie), ale czy obecnie masz jakiś motocykl, czy tylko wspomnienia...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Nia ma to jak Podstodolniaki Jadowite" jak np te Ardie 200 ze zdjęcia takie fotki prosto z szopki bym polukał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Prosto z piwniczki,z oryginalnym lakierem,angielski Humber z lat dwudziestych.Niestety,nie był mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 I w temacie anglików-Ariel,który na zloty przyjeżdżał z Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Witam A no to nie trafiłem Cadadero z tym motorkiem gdzieś coś …… tylko nie wiem, w którym kościele))))))))) i piękne zdjęcia!!Dykta to, co teras remontujesz)))))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 A tu mój malutki skansen)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 A tu mój zakupiony motorek już takim stanie był)))))))) kwota 100zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Wesołych Świąt, Dykta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Wesołych Świąt,Moskit1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Witam DZIEKUJE Cadadero również życzę Wesolutkich świąt i dla ciebie Dykta!!!!Cadadero jeszcze daleko mojemu silniczkowi do BMW:))))))))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 OJ przejęzyczyłem się Catadero „Cadadero „ Przepraszam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Ta Sahara to nie żadna aluzja do BK 350,ale w identyfikacji" postawiłeś zapalarę na książce o BMW R-75. A teraz coś odrobinę lżejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Dzięki Moskit1 i Catadero!!! Wzajemnie!!!A teraz mam na tapecie NZ350-1 z 1944 i SB200A z 1937.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Dykta to pogratulować)))))) mam nadzieje ze się pochwalisz efektami końcowymi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Dzięki Moskit1,kompletowanie dobiega już końca.Żeliwo stoi u blacharza, a silnik do SB (wersja z elektrycznym rozrusznikiem) jest w trakcie remontu.Mam nadzieję, że w tym roku uporam się ze wszystkim.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witam Dykta to ci nie wiele czasu zostało ;)))))))) Gratuluje SB ))))) Jutro jak dobrze pójdzie to i ja coś ciekawego pokaże)))))) trzymajcie ciułki )))))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Aaa tak. Mała wpadka spowodowana świątecznym ,,uśpieniem''.Oczywiście miałem na myśli rok 2008 :)Moskit1 pochwal się koniecznie trafieniem.A SB200A mam po swoim dziadku :)Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ciekawe,czym na koniec roku Moskit1 chce zaskoczyć? Ja byłem zaskoczony gdy na Ukrainie coś takiego trafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Witam E to ja takim cacuszkiem ni wyskoczę, (((((( co ja mam na oku to tylko pucha w częściach, ale w starym roku raczej nie chapnę !!!!!! Pytani to, kiedy byłeś na tej Ukrainie ze takie cacko wydostałeś)))) jak się nie mylę to BMW R61(rocznik datuje 38) 600 cm dolniak ))))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Witam Życzę przychodzącym nowym roku jak najlepszych sukcesów, zdrowia i jak najmniej wypałów a za to jak najwięcej)))) diamentów to znaczy cennych znalezisk)))))Dykta i żeby ci się szczęściło z tymi motorkami i tobie Cadadero!!!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Zdjęcie zrobione na Ukrainie w pierwszej połowie 1996 roku.Przedstawia 100% kompletnego i oryginalnego (tylko te chromy!) HARLEY'a DAVIDSON'a XA !(dla mnie był za drogi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.