Catadero Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Dominują tu foty niemieckich sprzętów.Czas to zmienić.Sokołem to sie jeździło nie tylko na zloty,ale i na co dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Posiadasz jeszcze to cudo :))))) jaka numeracja tego Sokoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Ostatnio się dowiedziałem ze jestem chory!!!!Nie wyleczalna choroba motocyklowa:))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Znaleziony kupie złomu))))) trzeba mieć to oko)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Życie jest nieubłagane.Nie zostało mi nic oprócz zdjęć i zlotowych pamiątek.To nie jest fota z wojny.Tak wyglądał Puch 200 z 1930 roku, wydobyty z piwnicy po blisko 60 latach zalegania.Żarówki były z 1934r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major_ Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 No nie powiem przeszło przesz ciebie trochę tych maszyn;;)))))prosimy o jeszcze więcej zdjęci jak to nie problem.Ani jeden nie został motorek u ciebie)))!!!! Jakich rejonów pochodzisz Cadadero?!!!!Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Major_, co za 1???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Moskit1 fajny kluczyk do stacyjki trafiłeś :)Jeśli nie jest Ci potrzebny, to napisz do mnie: pitus116@wp.plPozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Witam Na razie jest potrzebny, ale może będzie do zamiany)))))A na co tobie Dykta mniemasz do DKW ?????A co mnie dziwi to ze nadym jest numer 012!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Na tym motorku,98cc,100% oryginał przyjechał do mnie,do Gdańska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 ...z Krakowa.Całą trasę na kołach.A prędkość podróżna tego pierdopęda to ok.30km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Heheheheh to ile dni jechałeś hahaha 100% no no to dobre pogratulować takiego znaleziska Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Nie wiem co oznacza numer na tym kluczyku, ale sam kluczyk z pewnością jest do puszek prądów stosowanych w DKW.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Tak zgadzam się!!! U mnie mam zastosowani tym czasowe przy K55)))))))) na malutkie rundki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 W takim razie gdy przestanie Ci być potrzebny, to odezwij się do mnie.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Nie mój.Na dobranoc-ze zlotu w Pasłęku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 A ja mam między innymi taki oto wynalazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 i z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Witam Na pierwszy rzut oka to MZ na pewno to jest tylko pytanie, po co tak ją obudowali gdzieś to coś widziałem!!!!! i czytałem, ale dawno nie kojarzże sobie za bardzo.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Dykta a tu taki sobie silniczek Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Moskit,bo się zdziwisz z tą MZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Osiołka nie mam ale trafiło się to wziąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotem Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Hans opisz historje tego motocykla.ja znam z Twojch opowieści,niech nieczekają inni.odrazu dodam ,że nikt kto niezna Hansa nieodgadnie co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.