ziarnoo Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 piekne fanty znajdujecie kolego;) gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 6 Sierpień 2011 Share Napisano 6 Sierpień 2011 Chłopaki - Bolen, Oskarus - dzięki za info ;) Bardzo ładne fanty :) Skąd jesteście? Pozdrawiam. K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2011 sagan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 ja myślałem ciągle że Szprotawa;)a to sagan oskarus?pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADR_1 Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Na prośbę kolegi... Taki Oskar D." z pobojowiska...gdzieś głęboko w Lubuskim... ;]Poz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Piękna blacha.Znowu nicka zmieniłeś?:)Pozdro ze Szwecji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Stedke-Haemorrhage wracaj pojedziem w las;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADR_1 Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Musiałem, sam rozumiesz... Pełna konspiracja, że tak powiem...;] Żeton wylazł dość daleko od naszych rejonów.Pogadamy na gg.PozdЯo z Ojczyzny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 5 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2011 To kiedy robimy spotkanie oczywiscie z małym spacerem po lesie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasza13 Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 to moje z niedzieli piękne lubuskie okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasza13 Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasza13 Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 zapomniałem dodać jeden SS drugi SA w jednym miejscu z mundurem kriegsmarine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Kasza13 słyszałem własnie o tym znalezisku mamy wspólnego kolegę pozdro Oskarus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 7 Wrzesień 2011 Share Napisano 7 Wrzesień 2011 a cos z munduru zostało? daj foki po wyciągnięciu z pochwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Tak dla wiadomości powstało forum z naszego regionu http://www.lubuscyposzukiwacze.pun.pl/forums.php pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Po wyjęciu na ostrzu SA widać jak na razie tylko bicie producenta.Ostrze SS to szrot.Po elektrolizie zero napisów...Jelce ok,piny też,z pochew zostały tylko wióry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Pochwy luftwaffe mocne i zdrowe,okucia rozsadziła rdza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Gwoli wyjaśnienia-wszystko zmieniło właściciela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Okolice niemieckiego Guben :)Reszta na policyjne państwo się nie nadaje do publikacji :)Chyba że kogoś interere zwykłe hełmy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2011 fajnie fajnie jutro ja wstawię parę fotek pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 To masz prv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.