ALG Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam, mam pytanie o sposób noszenia tej odznaki. Materiał to najprawdopodobniej ołów. Ustrojstwo wydaje się zbyt ciężkie aby mogło trzymać się czapki. Wszelkie sugestie mile widziane :)
HU13ERT Napisano 19 Czerwiec 2011 Napisano 19 Czerwiec 2011 Samoróbka frontowa. Dosyć popularna odmiana biorąc pod uwagę wszystkie gubione :)Mimo wszystko z czapki - do przyszycia.Pozdrawiam.H.
ADR_1 Napisano 20 Czerwiec 2011 Napisano 20 Czerwiec 2011 Odznaczenie kolegi ALG, a patki prezentowane przez kol. Barson1 to dwie rożne rzeczy. Odznaczenie było noszone na czapce przez Jagerów", natomiast patki to stopień wojskowy w Waffen SS - SS-Brigadeführer - generał brygady/generał major.PzdЯ
ALG Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam, mam pytanie o sposób noszenia tej odznaki. Materiał to najprawdopodobniej ołów. Ustrojstwo wydaje się zbyt ciężkie aby mogło trzymać się czapki. Wszelkie sugestie mile widziane :)
Pytanie
ALG
Witam, mam pytanie o sposób noszenia tej odznaki. Materiał to najprawdopodobniej ołów. Ustrojstwo wydaje się zbyt ciężkie aby mogło trzymać się czapki. Wszelkie sugestie mile widziane :)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.