michal.o Napisano 13 Czerwiec 2011 Autor Napisano 13 Czerwiec 2011 Witam Jak w tytule szukam osób wyposażonych w piszczałki chętnie przyłącze się do poszukiwań (ARMAND PENETRATOR)Jakieś wspólne wypady itp.Bunkry, wykopki itp.Wrocław gmina Długołęka jestem początkujący.Chętnie przyjmę zaproszenie na taki wypad jak i zapraszam w moje strony.;P/S nie wiem czy odpowiedni dział ale skoro towarzyski ??pozdrawiam
drakes Napisano 15 Wrzesień 2014 Napisano 15 Wrzesień 2014 Witam ,przyłącze sie do postu ,szukam chętnych na wypad z piszczałkami,Wrocław fabryczna
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Taki OT, ale patrząc na daty, to wychodzi, że jutro było...dziś.Co pasuje, bo przecież wczoraj to dziś, tyle że wczoraj...
donboczek Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Witam, także jestem zainteresowany wykopkami w okolicach Wrocławia. Jak by ktoś coś to byłoby miło Śmiało dzwonić 570966712
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.