zabi Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vksdBSVAM6g&feature=player_embeddedZnalezione na jednym z for Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Dzięki -trafione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Czyżby człowiek który nie ma marzeń już nie żył, lecz egzostował ?. Czy można nie marzyć ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 nie można nie mażyć każdy o czym maży i czegoś chce, np ja mym chciał spectre v3, hummera ładny dom ze 300m 10ha ziemi ciągniczek sad, jezioro pełno fantów 5 ładnych kobitek kucharkę 10 worów kasy :D o chyba się właśnie zamażyłem i rozpędziłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Mi się marzy ylko" mały domek, bym mógł swobodnie mieszkać z moją kobietą. Gustowna piwniczka, w której będzie miejsce tylko dla mnie, ot taki jeden-dwa pokoiki, z biurkiem.. biblioteczką.. taki mój kont, gdzie mógłbym uciekać, i oglądać to co matka, Ojczyzna mi oddała. A samochód ?, to jest rzecz.. oczywiście to dobro luksusowe, ale jednak jakieś 4x4. I takie marzenie, pomijając eksploracje.. Wysoki maszt, na którym będzie powiewała flaga Polski, natomiast pod nią, zdekowana, armata z XX wieku, po LWP. Którą można kupić dość okazyjnie. A jak tak całkiem się poukłada to i jakiegoś SKOT-a wyremontuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Aż sam się śmieje kont" hehe, to chyba dlatego że założyłem dziś konto, chodzi o kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Marzenia pozwalają oderwać się od rzeczywistości.Z wiekiem marzeń coraz mniej pozostaje proza życia i wspomnienia rzeczy dobrych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 tylko później powrót do rzeczywistości jest bolesny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 hmmmm Bartek któż by tak nie chciał????Ciekawe czy emerytura na to pozwoli.???? z tego co na razie widze to chyba nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 A ja mam bardziej przyziemne marzenia. Jak w upał i duchotę, otoczony chmarami komarów przedzieram się przez gęste krzaki, marzę tylko o zimnych falach Bałtyku ( Śródziemne jak na te okoliczności jest za ciepłe )i zimnym piwie. Po kilku godzinach takich atrakcji " w temperaturze powyżej 30 c. moje marzenia przechodzą w stan omamów wzrokowo - słuchowo - smakowych. No i po co mi to potrzebne? No po co? Zamiast siedzieć sobie wygodnie w fotelu przed telewizorem, to człowiekowi odbija palma i lezie w krzaki, góry, moczary i lasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 13 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2011 No tak, ale całe życie przesiedzieć na du.. to też nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.