Cholera Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 witamczy żabka widoczna na zdjęciu reprezentuje sobą cokolwiek i do jakiego bagnetu ona jest i czy w ogóle nie jest jakąś tandetną podróbą.dzięki
zukuri Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Jeśli żabka do Ciebie już nie należy, to odradzam zainteresowanie nią ...Pozdrawiam, Piotr.
zukuri Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 ech... dziwne rzeczy się pisze rozmawiając jednocześnie w realu". Dla mnie żabka jest kopią.Pozdr, Piotr,
Cholera Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 ok dzięki, ale co skopiowano ?;) żabkę mam ale leży u mnie od dawna - kiedyś dawno temu ją wyhandlowałem ale to jakieś grosze były...
zukuri Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Martwi mnie ta świeża – poszczerbiona krawędź żabki. Przez lata krawędź powinna się niejako wygładzić, wypolerować, zeschnąć i postarzeć… Szew z tego co widzę ręczny- nierówny , co też źle wróży…Jak dla mnie- kopia niemieckiej żabki do „liścia”.Pozdrawiam, Piotr
por.pil.020 Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Jest to kopia żabki do liściaka. O jej współczesności" świadczą też niedbale zrobione nity jak i brak śladów użytkowania.
Pytanie
Cholera
witam
czy żabka widoczna na zdjęciu reprezentuje sobą cokolwiek i do jakiego bagnetu ona jest i czy w ogóle nie jest jakąś tandetną podróbą.
dzięki
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.