Skocz do zawartości
  • 0

siekiera

szczurek_1979

Pytanie

Napisano

witam po dość długiej nieobecności :) mam prośbę. Pomoże ktoś zidentyfikować co to za opór katowski" był? ;) niestety ale posiadam wymiarów. Fant nie mój lecz kolegi i nie mam jak zdjąć wymiarów. Jedynym punktem odniesienia jest moja graba ;) zastanawiające jest mocowanie trzonka w tej siekierze wykonane nie tak jak w standardowych i to na obuchu coś wyglądające jak pobijak czy coś. Macie jakieś sugestie??
pozdro

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Toporek nie strażacki a ciesielski służył do dokładnego obrobienia np. przyciesi pozdro z grodu łabędzia dla gryzonia
Napisano

witam po dość długiej nieobecności :) mam prośbę. Pomoże ktoś zidentyfikować co to za opór katowski" był? ;) niestety ale posiadam wymiarów. Fant nie mój lecz kolegi i nie mam jak zdjąć wymiarów. Jedynym punktem odniesienia jest moja graba ;) zastanawiające jest mocowanie trzonka w tej siekierze wykonane nie tak jak w standardowych i to na obuchu coś wyglądające jak pobijak czy coś. Macie jakieś sugestie??
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie