sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Tu będę wrzucał co lepsiejsze fanty z tego roku. Mam nadzieję, że będą z pazurem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Najpierw myślałem, że to X-Factor z międzywojnia. Ale to Max Factor Hollywood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Jakaś elegancka pani się malowała na polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Czesć Bastek,widzę,że wracasz do hobby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Jak dotąd strzał sezonu. Chyba nie uratowała właściciela. Czy to bagnet, czy odłamek? Jak myślicie, bo niedaleko wyskoczyło kilka zapałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 A no. Na jesień trzeba będzie splądrować jedną miejscówkę, to się odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Zapalniczka, a raczej to co z niej zostało, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 carak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Jeszcze dwa takie destrukty przed czyszczeniem. I wiem, że to ylko" szroty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Zaczynamy z drobnicą - raczej na nią się przerzuciłem. Caraczek kaleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Jakiś dekor, chyba od lampy nafotwej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Mój pierwszy groszek w trzecim dołku pierwszego wypadu. Dobry prognostyk na resztę roku... mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Monetki Rosja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Sreberka - jedno okaleczone w epoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 10 groszy 1840 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 widzę,że cibolka się sprawuje...ps:wysłałem Ci priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 rew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Stan jak III Rzesza po wojnie ale i tak cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 II RP - równo 1 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 druga strona. 2 gr wyjątkowo udane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Starsze - boratynka i księstwo warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 rew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.