kacell Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 Witam. Będąc dziś na giełdzie staroci, trafiłem taką oto manierkę Polską Wrześniową. Strasznie się ciesze gdyż jest to moja pierwsza Polską i mam nadzieje że nie ostatnia:) Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Fajna sprawa, jak cenowo? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Gratuluje ja jeszcze czekam na swoja pierwszą manierkę >, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 Miałem też do wyboru za 30zł bardzo ładną puszke niemiecką w farbie, ale jednak Wrzesień zadecydował o wszystkim:D 2 dyszki dałem, przepłaciłem czy dobry zakup ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 Puszka to chodziło mi o puszke od gaz maski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.