Skocz do zawartości

Kononowicz jako saper

cryssmar

Rekomendowane odpowiedzi

dziwisz się? Pomyśl że wykopałeś tygrysa królewskiego w stanie igła, wstawiasz fotkę na odkrywcę, czołg na podjazd domu, wychodzisz rano w kapciach zaspany z kubkiem kawy obejrzeć znalezisko patrzysz a tam tylko ślady po gąsienicach odciśniętych na asfalcie i kilka śrubek, i co?? i zostaje ci tylko szybko obszukać wszystkie skupy złomu z nadzieja ze jeszcze go nie przetopili.A nie daj Boże że go znajdziesz i co wtedy? płacisz po 1.5zł za kilo złomu użytkowego, a ustrojstwo waży 69700kg :D To jest Polska, a Polska to dziki kraj, bez jaj :D

Ja się nie boje pokazać wszystkich moich znalezisk, ale osobiście znam faceta który gdy kopie w lesie i słyszy samolot to rzuca się w okop i przykrywa gałęziami bo myśli że to na niego polują, i nie a to znaczenia czy to nisko lecący helikopter czy f16 na 3000metrów

To nie jest takie śmieszne:)
kiedyś kopiąc na ładnym pagórku porośniętym skąpo drzewami z pracy przy dołku"wyrwał mnie hałas wirnika..

Dosłownie nade mną,może o kilka metrów od koron drzew wisiał wielki śmigłowiec policyjny i jakiś gościu gapił się na mnie z otwartych drzwi..
Pogapił się dość długa chwilę,widać zauważył wykrywkę i pokojowe zamiary i poleciał dalej,zresztą ja też:)

Dopiero wieczorem usłyszałem że przeczesywali las szukając typka co zastrzelił na Warszawskiej Pradze jednego albo dwóch i zbiegł w mój" las:)

ja pamiętam jak siedziałem na rybach i nad głowami przeleciały mi i bratu dwa odrzutowce, nie wiem co to było ale nieziemsko nisko i miej więcej 150m przed nami zaczęły się ostro wzbijać i bez kitu poczułem mocny gorący podmuch, huk tak ogłuszający że w uszach to jeszcze 20 min mi piszczało :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie