szwejk4 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Bo nie tylko my portale przeglądamy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 dziwisz się? Pomyśl że wykopałeś tygrysa królewskiego w stanie igła, wstawiasz fotkę na odkrywcę, czołg na podjazd domu, wychodzisz rano w kapciach zaspany z kubkiem kawy obejrzeć znalezisko patrzysz a tam tylko ślady po gąsienicach odciśniętych na asfalcie i kilka śrubek, i co?? i zostaje ci tylko szybko obszukać wszystkie skupy złomu z nadzieja ze jeszcze go nie przetopili.A nie daj Boże że go znajdziesz i co wtedy? płacisz po 1.5zł za kilo złomu użytkowego, a ustrojstwo waży 69700kg :D To jest Polska, a Polska to dziki kraj, bez jaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Wcale się nie dziwię, bo sam wśród kolegów i znajomych mam wielu ie internetowych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Ja się nie boje pokazać wszystkich moich znalezisk, ale osobiście znam faceta który gdy kopie w lesie i słyszy samolot to rzuca się w okop i przykrywa gałęziami bo myśli że to na niego polują, i nie a to znaczenia czy to nisko lecący helikopter czy f16 na 3000metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 To nie jest takie śmieszne:)kiedyś kopiąc na ładnym pagórku porośniętym skąpo drzewami z pracy przy dołku"wyrwał mnie hałas wirnika..Dosłownie nade mną,może o kilka metrów od koron drzew wisiał wielki śmigłowiec policyjny i jakiś gościu gapił się na mnie z otwartych drzwi..Pogapił się dość długa chwilę,widać zauważył wykrywkę i pokojowe zamiary i poleciał dalej,zresztą ja też:)Dopiero wieczorem usłyszałem że przeczesywali las szukając typka co zastrzelił na Warszawskiej Pradze jednego albo dwóch i zbiegł w mój" las:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 ja pamiętam jak siedziałem na rybach i nad głowami przeleciały mi i bratu dwa odrzutowce, nie wiem co to było ale nieziemsko nisko i miej więcej 150m przed nami zaczęły się ostro wzbijać i bez kitu poczułem mocny gorący podmuch, huk tak ogłuszający że w uszach to jeszcze 20 min mi piszczało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 NOL..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.