ziarnoo Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 w moim przypadku tez jest to choroba, w kazdej wolnej chwili kopie, dzisiaj kopalem na fortach krakow.nic nie znalazlem ale ciesze sie ze cos pokopalem. raz sie trafia a raz nie. ale nawet jak nic nie znajde to si nie zrazam, tylko juz planuje nastepny wypad. JEST KTOS Z KRAKOWA, MOZNA RAZEM POKOPAC;) pzdr WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Gdy chcemy odpędzić psa to wołamy - do budy !Kota - psik !Kurę - sio !A jak się woła na Yetiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 A pudziesz ty chorobo!!Nie mogłem się powstrzymać.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 ja niestety przez moje problemy z kolanem daawno nie kopałem, teraz wyjazd za granice...jakoś trzeba żyć..;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 nie martw sie, napewno jescze duzo wykopiesz. bo przeciez jest jeszcze bardzo duzo do wykopania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 ale dziewiczych" miejsc już prawie nie ma ;/ a jak już trafisz super miejscówe to i tak ktoś kiedyś tam był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Najważniejsze to się nie zniechęcać, pamiętam moje najpiękniejsze trafienie po 6 godzinach chodzenia bez celu i braku jakichkolwiek efektów...A teraz właśnie najgorsze jest czekanie na przeżycie podobnej przygody, i jak tu się właśnie nie zniechęcić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 31 Maj 2011 Autor Share Napisano 31 Maj 2011 panowie dziewicze miejsca jeszcze są ale żeby je odnaleść potrzeba duzo wiedzy wyobrażni i jeszcze więcej czasu kturego mamy zbyt mało..Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.