AnKon45 Napisano 22 Sierpień 2011 Napisano 22 Sierpień 2011 AK77 ale wiąże się z tym kolejne pytanie, czy to jest Forum" do zarabiania, czy to jest Forum" do dyskusji ? ach te pieniądze !!!
Gebhardt Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 Nasze forum jest do dyskusji, ale forum z ktorego wziete jest zdjecie jest do zarabiania. Jezeli chcemy byc purytami to mozemy przestac zbierac zdjecia z forum aukcyjnych. Ja osobiscie jednak (nawet z napisami!) jestem dozgodnie wdziecznym tym ktorzy trudza sie zeby te zdjecia dla nas zbierac bo primo moja wiedza wzbogacila sie ogromnie i due pozostanie po tych zdjeciach jakis slad na przyszlosc.
bodziu000000 Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Napisano 23 Sierpień 2011 W dużej lości przypadków, zdjęcia przewijające przez portale aukcyjne cieszą później tylko tego co kupił. Dzięki temu, że na Odkrywcy mamy możliwość wrzucania tych fotek, tym zdjęciem możemy się nacieszyć wszyscy. Jakość bywa różna, ale na to nie mamy wpływu.pozdrawiamBogdan
leszek01 Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 Niestety nie mamy wpływu na utrudnienia" ,kłania się tu fantazja i pomysłowość sprzedających. Podobnie jak AnKon45 chętnie widziałbym małe logo umieszczone gdzieś w rogu zdjęcia, ale szanuję ( choć czasem mnie skręca na widok róznego rodzaju dekoracji")prawo sprzedającego do zabezpieczenia fotografii przed wykorzystaniem ich bez z gody właściciela w różnego rodzaju publikacjach. pozdrawiam Leszek
damian. Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 A mi się nasuwa jeszcze inna myśl. Jak pomyślę, że Niemcy tyle lat po wojnie jeszcze na niej zarabiają. Wystarczy spojrzeć na ceny niektórych zdjęć...
bodziu000000 Napisano 24 Sierpień 2011 Autor Napisano 24 Sierpień 2011 najwięcej to zarabiają Polacy kupujący na ebayu, a później sprzedając te same zdjęcia na Allegro :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.