Skocz do zawartości

Artyleria 39 - część siódma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nasze forum jest do dyskusji, ale forum z ktorego wziete jest zdjecie jest do zarabiania. Jezeli chcemy byc purytami to mozemy przestac zbierac zdjecia z forum aukcyjnych. Ja osobiscie jednak (nawet z napisami!) jestem dozgodnie wdziecznym tym ktorzy trudza sie zeby te zdjecia dla nas zbierac bo primo moja wiedza wzbogacila sie ogromnie i due pozostanie po tych zdjeciach jakis slad na przyszlosc.
Napisano
W dużej lości przypadków, zdjęcia przewijające przez portale aukcyjne cieszą później tylko tego co kupił. Dzięki temu, że na Odkrywcy mamy możliwość wrzucania tych fotek, tym zdjęciem możemy się nacieszyć wszyscy. Jakość bywa różna, ale na to nie mamy wpływu.
pozdrawiam
Bogdan
Napisano
Niestety nie mamy wpływu na utrudnienia" ,kłania się tu fantazja i pomysłowość sprzedających. Podobnie jak AnKon45 chętnie widziałbym małe logo umieszczone gdzieś w rogu zdjęcia, ale szanuję ( choć czasem mnie skręca na widok róznego rodzaju dekoracji")prawo sprzedającego do zabezpieczenia fotografii przed wykorzystaniem ich bez z gody właściciela w różnego rodzaju publikacjach.
pozdrawiam
Leszek
Napisano
A mi się nasuwa jeszcze inna myśl. Jak pomyślę, że Niemcy tyle lat po wojnie jeszcze na niej zarabiają. Wystarczy spojrzeć na ceny niektórych zdjęć...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie