adamtrzc Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Mam prosbe o identyfikacje orginalnosci bagnetu ze znanego portalu .Mam zamiar taki nabyc . Dziekuje za wpisy.
zukuri Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 W miarę swoich możliwości zawsze chętnie pomogę. Póki co, jeśli jesteś zainteresowany japońskimi fantami - zapraszam do małego muzeum, gdzie przed chwilą zakończyłem opisywać żabki japońskie.http://myvimu.com/collection/5154619-kolekcja-glownaPozdrawiam, Piotr
adamtrzc Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Mam prosbe o identyfikacje orginalnosci bagnetu ze znanego portalu .Mam zamiar taki nabyc . Dziekuje za wpisy.
adamtrzc Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 A wyglądał tak orginalnie :)Dziekuje 01 dalton za identyfikacje przedmiotu.
zukuri Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Nawet sobie nim głowy nie zawracaj. Ten bagnet nawet przy japońskim nie leżał - to chińska podróbka.Pozdrawiam, Piotr
Pytanie
adamtrzc
Mam prosbe o identyfikacje orginalnosci bagnetu ze znanego portalu .Mam zamiar taki nabyc . Dziekuje za wpisy.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.