ALG Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 i na koniec drobne sreberka. C.d.n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Pieknie!Pogratulowac.Pozdrawiam kompanieros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 29 Lipiec 2011 Share Napisano 29 Lipiec 2011 Co to za sreberko to u góry? Możesz zrobić fotki obu stron?Niezłe macie trafionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 29 Lipiec 2011 Share Napisano 29 Lipiec 2011 Cowboys From Hell --> co prawda to nie I.D. ale monetka to najprawdopodobniej 1/12 talara. Druga strona jest praktycznie nieczytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Krótki wypad w okolice Opola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 I na koniec taki srebrny kociołek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 kociołek... dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 No ładne fanty w naszych okolicach jeszcze wychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 To fanty z wysypiska śmieci o którym pisałeś...Wcześniej wyszedł taki ptak -->Brakuje kawałka dupy żeby poskładać go w całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Ja ostatnio chodziłem w okolicach obwodnicy ale nic ciekawego nie znalazłem poza paroma łuskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 Wczorajszy fant dnia, niestety słaby stan. Pole Teściowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 Druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 Pomyłka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 Zbiorówka z pola:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 To akurat bez wykrywki:) w mieście, deszcz wypłukał, a ludzie deptali:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 Tył:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 To guzik pruskiego urzędnika...A takiego guzika jak mój to nikt nie ma--> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 To guzik z herbem rodziny Wichelhausów, właścicieli dóbr ziemskich w Naroku, Skarbiszowie, Karczowie i Niewodnikach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wredota1981 Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Kolego profos tez taki mi wskoczył na tych ziemiach guziczek zastanawiałem się właśnie do jakiej rodziny on należał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 wrrrrr...Taki jak mój. Urwał się z liberii jakiegoś służącego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Pewnie służący to jaki polok co jak niemcy w 1945 spieprzyli, to do 1989r był polok . ,a po tym roku zrobił się na niemca jak większość w tych miejscowościach bo do robota można było jechać do raichu , ale opolszczyzna to dziwna kraina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 6 Sierpień 2011 Share Napisano 6 Sierpień 2011 Nowe miejsce do szukania... mimo skarbów lepiej będzie poczekać na jesień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.