bencher Napisano 9 Maj 2011 Autor Napisano 9 Maj 2011 witam wielokrotnie dzięki forum udało mi się przeglądając posty znaleźć pochodzenie moich fantów. Ostatnie to identyfikator od krowy z berlina...ale nie znalazłem nic na temat takiej oto blaszki wykonanej z miedzi. Widoczny napis ULTIMAmoże ktoś z kolegów się spotkał z czymś takim ?pozdrawiambencher
melajda95 Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 Blaszka z kierownika roweru z nazwą firmy.Do dzisiaj jeszcze istnieje ta firma.Pozdro
melajda95 Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 Sorry w pierwszej chwili skojarzyło mi się z podobną marką rowerów.Chociaż po kształcie blaszki i to nie jest wykluczone.
Catadero Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 Oczywiście, że od roweru ale nie z kierownika" tylko z główki ramy.C.
Pytanie
bencher
witam
wielokrotnie dzięki forum udało mi się przeglądając posty znaleźć pochodzenie moich fantów. Ostatnie to identyfikator od krowy z berlina...
ale nie znalazłem nic na temat takiej oto blaszki wykonanej z miedzi. Widoczny napis ULTIMA
może ktoś z kolegów się spotkał z czymś takim ?
pozdrawiam
bencher
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.