młody1982 Napisano 9 Maj 2011 Autor Napisano 9 Maj 2011 Witam wszystkich. Jestem nowym członkiem odkrywców i mam mały problem. Za każdym razem kiedy wstawiam zdjęcie przedmiotu do identyfikacji, to zdjęcie i wogóle nic się nigdzie nie pojawia. Zdjęcie zmniejszone jak trzeba, wyskakuje komunikat pozytywny, natomiast na forum to się nie pojawia. Proszę o pomoc gdyż mam kolejny problem z identyfikacją przedmiotu.
kret-kopacz Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 Uwaga dla nowych użytkowników. Wszystkie posty dodawane przez osoby mające mniej niż 20 postów muszą zostać najpierw zaakceptowane przez dowolnego moderatora i dopiero wtedy pojawią się na forum.http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091
Czlowieksniegu Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 Puść mi, z łaski swojej @, gdzie mam szukać Twoich wpisów :-)
tyfus Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 Yeti - jest tylko jeden, na ID, odkryty.Reszta nawet nie weszła na Forum.djęcie zmniejszone jak trzeba, wyskakuje komunikat pozytywny, natomiast na forum to się nie pojawia."cuda się zdarzają, ale myślę, że nie w tym wypadku i wina nie leży po stronie serwera ODK.
Szybkizpodlasia Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 u mnie to nie mogę dodawać zdjęć , a też są pozmniejszane tak jak trzeba.
niflheim85 Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 Moze masz problem z przeglądarką bo ja tak miałem sproboj zalogować sie przez Google chrome i zobacz czy cos pomoglo.Pozdrawiam
k0k0 Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 Może to problem z kolejności:Pamiętaj jeżeli dodajesz zdjęcie, dopiero po jego poprawnym dodaniu wypełnij poniższy formularz!"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.